Mesajele ascunse din apă…


Apa are un mesaj important pentru noi:Iubire şi recunoştinţă

O lectură absolut interesantă în acest sens ce merită toată atenţia este best-sellerul „Mesajele ascunse din apă” al Dr. japonez Masaru Emoto.  

Cartea nu este o ficţiune, ea reprezentând răspunsul la una din marile întrebări actuale ale omenirii.  

După 10 ani de cercetare de laborator, Masaru Emoto a înregistrat transformările pe care le suferă cristalele de gheaţă ale apei de la robinet şi cele ale apei naturale, concluzionând că din punct de vedere calitativ există diferenţe semnificative. Cercetările sale au evidenţiat rezultate uimitoare despre cristalele de gheaţă. 

Într-o manieră splendidă, cristalele de apă din această carte vă prezintă manifestarea naturii si viaţa insăşi. Această carte vă oferă ocazia de a avea un gând pozitiv despre apă şi totodată de a cugeta la ceea ce înseamnă să traiţi sănătoşi şi fericiţi. 

Ambianţa are şi ea un cuvânt greu de spus în păstrarea purităţii apei. Muzica liniştită şi duioasă, cuvintele emanând sentimente pozitive au evidenţiat cristale asemănătoare creaţiei artistice.  

Din toate aceste rezultate M.Emoto a concluzionat că de la apă putem să învăţăm să ne trăim viaţa. Altfel spus calitatea vieţii este direct proporţională cu calitatea apei.
Conştientizând valoarea apei, arată autorul, vom admite existenţa lui Dumnezeu.
 

„Înţeleg că oamenii nu conştientizează semnificaţia cuvântului sau conceptului de Dumnzeu. 

Subiectul principal al acestei cărţi este apa. Cu cât vei înţelege mai mult apa, cu atât îţi va fi mai greu să negi existenţa unui Dumnezeu.  

Mi-ar plăcea să meditezi asupra simţirilor tale legate de acest subiect în timp ce priveşti la fotografiile cristalelor ce le vei descoperi în această carte. 

Ceea ce ştii cu inima ta că se poate, este întradevăr posibil. Voinţa noastră face să se poată. Ceea ce ne imaginăm în mintea noastră devine lumea noastră. 

Acesta este doar unul dintre nenumăratele lucruri pe care le-am învăţat de la apă. 

Fiecare dintre noi are puterea magică de a schimba lumea. Cu toţii am fost înzestraţi de către Dumnezeu cu puterea de a crea. Dacă  ne folosim la maximum această putere, vom putea schimba lumea într-o singură clipă.  

Acţiunea de a rosti cuvinte are această putere, pentru că cuvintele sunt o expresie a sufletului. 

Apa, oglindind fidel conştiinţa şi sufletul, are un mesaj pentru umanitate: lumea este unită prin iubire şi recunoştinţă. 

Cuvintele iubire şi recunoştinţă alcătuiesc principiile fundamentale în cadrul legilor naturii şi ale fenomenului vieţii: ele produc cel mai frumos cristal dintre toate 

şi se înfăţişează astfel: 

 

Ce intenţionează în fapt această lucrare? Nu mai mult decât a-i aminti omului că problemele sale au o soluţie. Este un răspuns la căutările unei ieşiri din situaţia tensionată la toate nivelele pe care o resimţim nu doar individual, ci ea îi  preocupă pe toţi locuitorii planetei.
Dacă existenţa umană este legată de apă, viaţa fericită şi sănătoasă a oamenilor, arată Emoto, depinde de purificarea apei, care reprezintă 70% din corpul uman.
 

 
„Trupul uman este în esenţă apă, iar conştiinţa este sufletul”. Principiile vieţii, se arată în carte, sunt mişcarea, schimbarea, circulaţia. Apa este o forţă vitală, iar circulaţia apei ne permite să ducem o viaţă activă.
 

Ea nu trebuie deci să stagneze, ci să fie mijlocul de transport al energiei din corp. Metodele de a ajuta apa să curgă uşor sunt superioare tuturor celorlalte metode medicale accesibile nouă. 

Ideea principală este să păstrăm sufletul într-o stare pură, nepoluată.
 

Vieţile noastre se datorează mişcării unei energii nevăzute. Din acest motiv sper că vom fi mereu, cu toţii , conştienţi de aceasta şi că vom acorda  atenţie celor din jurul nostru şi lucrurilor care se întâmplă. 

Este foarte important, deoarece acţiunea de a privi un lucru are o influenţă imediată asupra acelui lucru. Toţi par să ştie aceasta, dar nimeni nu pune în practică. 

Prin cercetările sale, ştiinţa confirmă ceea ce tradiţiile spirituale susţin de milenii: suntem responsabili de Raiul sau de Infernul în care trăim. 

Apa are capacitatea de a copia şi de a memora informaţii.
Să înţelegi apa înseamnă să înţelegi Cosmosul, minunile vieţii şi însăşi viaţa.
Cristalele cele mai frumoase s-au format în împrejurări asemănătoare.
 

Apei căreia i s-a vorbit frumos, a răspuns prin frumuseţe. Dragostea şi recunoştinţa, arată autorul, sunt cuvintele cheie ale existenţei.
Cartea cuprinde fotografiile  experimentelor sale  în care cristalele de apă se transformă în diferite împrejurări.
 

De ex.:când este privită de oameni  cu înzestrări deosebite, de oameni normali, când apa este  ignorată, şi în sfârşit, de oameni deosebit de malefici.” 

clik aici:Fotografii cu reactiile apei la influenţele pozitive  

  

Fotografii cu reacţiile apei la influenţele negative    

    

despre alte titluri ale prof. Masaru Emoto – pe aceeaşi temă mai poţi citi şi aici    

şi poţi viziona dacă vrei aici:
Water: Top Secret Masaru Emoto

„De vreme ce noi înşine suntem apa, într-o bună zi toate amintirile noastre de viaţă vor fi trimise în spaţiu.     

Şi, înainte să se întâmple aceste lucruri, avem datoria să devenim, pe acest Pământ, apă pură.     

Această apă pură va forma oceanul de lumină şi iubire al Tatălui Ceresc, sufletele noastre se vor îndumnezeii.     

Pentru ca acest lucru să fie posibil trebuie întâi şi întâi să ne trăim viaţa din plin.    

Conştiinţa este cea care va purifica apa şi astfel vom trimite întregii existenţe mesaje de frumuseţe şi putere.”
    

Lasă un comentariu