Pentru o viață sănătoasă și de calitate!


Astăzi după ce am ajuns acasă cu plasele încărcate, dar cu bateriile descărcate, istovită după o zi de muncă, am avut parte de o surpriză „încântătoare” ce mă îndemna să mă reîntorc la birou printre hârtii invocând câteva rime… Probabil nu veți ghiciți motivul, așa că am să povestesc întâmplarea, versurile nu le pot reda aici, nu de alta dar aș vrea să rezistați până la capăt cu lectura. 😊

… Cum vă spuneam, imediat ce am intrat în casă am dat cu ochii peste un munte de rufe ce trebuiau spălate și împrospătate. Le așez în mașina de spălat, dozez detergenții, caut un program de prespălare și apăs „Start”… dar nimic… mai apăs o dată… degeaba, probabil nu am închis ușa bine… redeschid, văd cum rufele murdare se strâmbă la mine în toate direcțiile și apăs din nou… primesc doar un zgomot scrâșnit din zona hubloului și cam atât. Nu se poate, anul ăsta mi se întâmplă a treia oară figura, cum voi mai spăla rufele acum?

După ce m-am lămurit că nu am șanse cu rufele m-am grăbit să-mi încerc iarăși norocul, de data asta în bucătărie, unde relaxat, mă aștepta un maldăr de vase ce ocupase confortabil chiuveta și aproape toată masa. Am pus vasele la spălat și între timp am trecut la cratiță să prepar ceva pentru cină, doar pentru noi trei.

Doar ce am reușit să toc o ceapă, că minunata mașinuță s-a încăpățânat să ia o „mică pauză”, adică ce doar ea să fie ocupată în casa asta?.. Ați încercat vreodată să tocați ceapă în timp ce mașinile de spălat nu mai funcționează?:) Bine, nici nu vă doresc să trăiți astfel de momente, să fiu doar eu ghinionista zilei care lăcrimează „pasional” și aproape intenționat între două cratițe și o tigaie numai bune de spălat.

Și uite așa de ceva timp trăiesc un adevărat calvar, de asta sunt cu stresometrul pe avarie căci mi-e groază de ce mă aşteaptă acasă în fiecare zi. Mă gândesc la cât timp din viaţa mea voi pierde cu spălatul rufelor şi vaselor murdare, preparând mâncare sau trebăluind prin casă.

Acum, în contextual actual când virușii ne dau bătăi de cap și suntem supuși la tot felul de riscuri, când aveam nevoie mai mult ca oricând de o mașină de spălat rufe care să-mi ofere o igienă superioară și siguranța că toate hainele, lenjeria, prosoapele de baie sau bucătărie ș.a. sunt cu adevărat curate și dezinfectate dar și cu plus de prospețime, mă trezesc copleșită de atâtea sarcini zilnice cărora simt că nu le pot face față oricât m-aș strădui.

Toate treburile astea casnice, pe lângă faptul că nu pot asigura familiei condiții de igienă sigură pentru sănătate s-au transformat în sursă de incertitudini menite parcă să-mi deterioreze întreg echilibrul, întreaga armonie, formându-mi chiar mici frustrări, mici repulsii față de propria-mi imagine interioară și exterioară.

Altfel, destulă liniște în jurul meu… mai ales de când o bună parte din aparatură a intrat în hibernare… :), doar frigiderul, hotărât că nu se mai pricepe să păstreze alimentele proaspete și aerul curat și-a luat un rol de „solist” și zilnic îmi face așa câte-o cântare, cam la 2 ore distanță. Nu știți cum se aude un frigider cântând? Vă spun eu, asemeni unui contrabas într-un concert solo, vibrând profund pe coarda cea mai groasă. Măcar situația frigiderului este de înțeles căci na, e de seamă cu fiul meu, dar nu nu mă întrebați ce vârstă are el, că nu vă pot dezvălui chiar totul… 😊

Ați putea în schimb să mă întrebați ce planuri am în continuare… Cum aş putea totuşi să dau valoare fiecărei zile, să mă bucur de timpul meu, de ceea ce contează pentru noi, de viaţa noastră împreună. Mai întâi, ar fi bine să gândesc la rece, chiar dacă fierb în interior şi nu am un sistem de răcire cu ventilator sau senzori speciali care să-mi stabilizeze temperatura şi să îmi dau seama că sunt pur şi simplu o femeie şi nu un aparat electrocasnic sau vreun accesoriu pentru curăţenie.  

Pentru că sănătatea și siguranța familiei mele sunt lucrurile cele mai importante, iar fără electrocasnice dotate cu funcționalitate superioară nu se poate vorbi despre un stil de viață de calitate, îmi doresc să schimb aparatura veche cu modele noi cu funcție antibacteriană – mașina de spălat să ofere o igienă corespunzătoare rufelor, iar frigiderul să păstreze alimentele și preparatele cât mai proaspete și aromate, numai bune de pus pe masă, nu cer mult, dar cine mi-ar putea veni în ajutor?

Să-i scriu Moșului?.. Va spune că din cauza restricțiilor cu pandemia va intra în carantină 14 zile și se face 2021 până ajunge. Să-l rog pe colegul său, Nicolae?.. Anul trecut mi-a răspuns că el nu se ocupă cu electrocasnicele mari, în schimb anul acesta a trimis deja un cadou surpriză soțului meu… un plic personalizat, frumos colorat pe care scria simplu: „Mișule, descurcă-te singur!” 🙂

Așadar, e vremea să ne mișcăm repejor, căci viața-i scurtă și timpul trece necruţător și să-mi invit soțul să intre să aleagă ce îmi doresc din oferta produselor dotate cu tehnologii inovative, cu funcție antibacteriană, concepute pentru o igienă corectă și sănătoasă dar și pentru economisirea timpului şi energiei. Adică, o mașină performantă de spălat rufe pe care bineînțeles o voi instala în baie în „locul meu” și un frigider inteligent pentru toată familia, nu doar pentru Mișu.

Modelul cu uscător, cu design atrăgător, m-a cucerit instant și m-a făcut să visez mai mult decât Mișu😊 și asta pentru simplu fapt că este mult mai interesant și dotat din toate punctele de vedere. În plus, cele 8 kg de rufe pe care le poate accepta, mă vor scăpa de priveliştea nepotrivită din căminul nostru. 

Beneficiind de tehnologii avansate, speciale de spălare The Great Waves™ – care activează la rândul său 2 proceduri: Flash Wave și Cold Wash pentru protecția hainelor în timpul spălării, o astfel de mașină de spălat, poate garanta economie considerabilă de energie, detergent și timp. De asemenea, pentru o igienă corectă și sănătoasă a rufelor, în procesul de spălare și uscare are incluse alte două funcții eficiente: antibacteriană și de curățare a tamburului cu apă fierbinte de 90 °C .

*Flash Wave – este o tehnologie capabilă să spele la 40°C cu aceleași rezultate ale spălării la o temperatură mai ridicată, care asigură protecția culorilor cu până la 39%.

*Cold Wash – (spălare apă rece) – protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de detergent, timp dar și energie cu până la 67%.

*Garnitura antibacteriană conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurându-se astfel o igienă corectă și sănătoasă a rufelor. De acum, nu va mai fi nevoie să invoc duhurile bune să mă ajute să am să am haine curate și dezinfectate!

*Curățare tambur – la fel de important este programul de curățare a tamburului pentru îndepărtarea impurităților, care se poate face cu apă fierbinte la 90 °C, astfel încât se poate ucide multe tipuri de bacterii și mucegaiuri, pe care evident, nu și le dorește nimeni spre păstrare, mai ales în mașina de spălat.

*CycloneMix ™este un sistem ce asigură o rată de dizolvare a detergentului cu aproximativ 20% mai mare decât alte aparate similare.

*SenseDose – pe baza senzorului integrat, tehnologia SenseDose poate cântări și calcula cantitatea corectă de detergent în funcție de încărcătură, cu o acuratețe de până la ±1ml. Detergentul se distribuie apoi automat, ceea ce duce la eliminarea reziduurilor și pierderilor din ciclurile de spălare.

Real Inverter – tipul de motor cu care este dotată mașina de spălat este superior mai eficient, cu mult mai silențios, durabil dar și mai subțire decât motorul normal, ceea ce ajută la economisirea de spațiu pentru o capacitate mai mare de uscare.

*360° Spray funcție ce activează un spray cu largă acoperire ce va putea accelera dizolvarea detergentului, va curăța reziduurile de spumă de pe garnitura ușii și de pe sticla de la hublou.

*SameLoads™ – cu ajutorul acestei tehnologii de spălare se poate extinde volumul tamburului interior cu până la 25% făcând tamburul mai adânc, îmbunătățind și eficientizând capacitatea de uscare, practic incomparabil cu mașina de spălat cu uscător clasică.

*45’ to Wear – Mașina de spălat cu uscător Toshiba are unul dintre cele mai bune rezultate de uscare. De acum pot avea haine cu adevărat curate și împrospătate pregătite de purtare în mai puțin de o oră! Imediat sunt gata de plimbare, ieșim în oraș?

Frigiderul e pe înțelesul lui Mișu, îl deschide foarte des, așa că, surprinzător, știe exact ce vrea. Îmi place că s-a gândit la o combină frigorifică French Door, încăpătoare, elegantă, cu multă clasă, cu un design perfect, reprezentat de spiritul inovativ japonez și la un preț bun.

Este foarte important pentru sănătate ca alimentele să fie păstrate cât mai bine, aerul din interiorul aparatului frigorific să fie curat, iar mirosurile neplăcute să fie eliminate, evitând astfelapariția bacteriilor și microorganismelor, de aceea modelul French Door RF532WE-PMJ, dotat cu cele mai noi tehnologii Dual Cooling/Dual Inverter și funcție antibacteriană Plasma+Pure este ideal pentru sănătatea familiei.

*Plasma+Pure – sterilizare cu plasmă – este o tehnologie modernă capabilă să producă ioni și electroni care practic previne crearea bacteriilor, neutralizând mirosurile și purificând aerul rece, alimentele păstrându-și astfel prospețimea și aroma autentică pentru mai mult timp, iar compartimentele frigiderului se mențin în modul cel mai igienic și curat.

*Dual Inverter tehnologie cu un compresor inverter și cele două ventilatoare sunt concepute pentru un consum mai mic de energie, zgomot redus la minim și performanță pe termen lung.

*AlloyCooling – tehnologia din spatele frigiderului disipează căldura mult mai rapid, răcind uniform compartimentul frigorific într-un ritm prompt și eficient.

*1+3 Mode – dacă se întâmplă să rămânem fără spațiu în frigider, vom rezolva inconvenientul cu ajutorul modulului Toshiba 1+3 prin care compartimentele frigiderului se pot transforma după cum avem nevoie: modul zilnic, modul de răcire, modul fără îngheț, modul fără refrigerare.

*Drawer Open 100%. Primul sertar și partea superioară a sertarului de jos pot fi deschise complet și extrase pentru a vedea toate alimentele fără a depune efort și pentru a curăța cu ușurință.

*Dual Cooling – este o tehnologie ce constă în echiparea cu două sisteme independente de răcire pentru a a controla independent și precis temperatura și pentru un consum redus de energie.

*Humidity Control Crisper – (Controlul temperaturii și umidității) Compresorul și ventilatorul sunt concepute pentru a răspunde în mod precis cerințelor de răcire și temperatură. În plus, senzorii speciali detectează diferențele de temperatură ale alimentelor și le poate regla, prevenind fluctuații nedorite.

Dacă doriți să protejați sănătatea familiei, bucurați-vă în fiecare zi de confortul oferit de electrocasnicele moderne cu funcție antibacteriană și programe special gândite să ne vină în ajutor și care pot adăuga pe lângă siguranță și fiabilitate, un plus de frumusețe și funcționalitate locuinței, maximizând astfel timpul petrecut cu cei dragi.

Nu faceți compromisuri, oferiți calitate vieții alegând produse performante, durabile și eficiente, dotate cu tehnologii avansate, la prețuri convenabile. În fond, viața are calitate dacă există inovații inteligente cu care să interacționăm!

8 thoughts on “Pentru o viață sănătoasă și de calitate!

  1. Produse de calitate și igenioase. Îmi place combina frigorifica, pe lângă design-ul reușit care înfrumusețează bucătăria este destul încăpătoare, are inclusă funcția Plasma Pure care produce ioni ce practic restricționează formarea bacteriilor, implicit mirosurilor neplăcute, nu ai ce să îți dorești mai mult de la un frigider pentru păstrarea alimentelor proaspete și sănătoase.

  2. Daca ne uitam la tot ce are de oferit Toshiba, dupa ce am comparat cu altele este intra-adevar o masina de spalat performanata, care isi face treaba foarte bine. Imi doresc un model cu storcator, ai rufe proaspete si curate gata de purtat in cateva minute..

  3. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care il astept de la un frigider, este sa impiedice formarea de mirosuri in interior si foarte important sistemul de pastrare al alimentelor, fructelor si legumelor in stare proaspata, functia antibacteriană fiind cea mai necesară. La fel si pentru haine, in cazul masinilor de spalat, pentru care Toshiba indeplineste cerinta intr-un mod superior, cu clasa.

  4. Orice mamica stie ca pielea bebelusilor este foarte fina si extrem de vulnerabila, mai ales in primele luni de viata. De aceea este foarte important ca masina de spalat rufe sa aiba o functie antibacteriana pentru sterilizarea si curatarea perfecta a hainutelor pentru micuti, iar masinile din seria Toshiba, din fericire sunt dotate cu astfel tehnologie de care putem beneficia cu totii.

  5. Am cumparat in primavara un model Toshiba, sunt foarte multumita nu se compara cu nimic, spala, sterilizeaza hainele si lenjeria de pat dar si cea intima asa cum trebuie, dar le si usuca numaidecat. 😊

  6. Haioasă povestea și bine punctat până la capăt. Dacă nu ai o mașină de spălat care să poată dezinfecta cu adevărat rufele, mai ales lenjeria de corp sau pat, unde microbii, bacteriile rezistă foarte bine sau un frigider care să păstreze alimentele proaspete, fără mirosuri, totul e in zadar. Felicitări pentru articol!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s