Ce dulce-i Crăciunul!


dreamstime-m-59433679
Pentru întreaga lume, Crăciunul, fără contrazicere, este cea mai frumoasă sărbătoare a anului! Este anotimpul în care ne place să oferim și să primim cadouri, să împărțim bucurie, veselie, mese cu bunătăți, colinde, brazi împodobiți și multe dulciuri, iar acesta din urmă se pare că este motivul pentru care majoritatea dintre noi iubim atât de mult Crăciunul.
Viața are un mod surprinzător de a schimba sensurile asupra noastră, iar anul acesta viața mea cu certitudine s-a schimbat. De acum și până primăvara viitoare am în primire două nepoate ale mele, preșcolare care vor locui la noi, așa că îmi doresc să fac din acest Crăciun un moment minunat de care fetițele să își amintească mereu cu plăcere…
Alesia și Ștefania, sunt deja nerăbdătoare să vadă magia bradului verde care odată apărut în casa noastră în puțin timp se va transforma în cel mai dulce copac din lume, plin de bunătăți preferate… iar eu de o lună mă tot gândesc și îmi planific cum îl voi pregăti și împodobi de Crăciunul acesta și ce cadouri și surprize voi așeza sub el.
Vreau să arate magnific, așa că am făcut cumpărăturile cu ornamente noi, globulețe și ghirlande colorate, iar acum trebuie să aleg și dulciurile pe care orice copil le adoră și pe care, recunosc, nici noi cei mari, nu le refuzăm.
Jeleuri pufoase ursuleți, acadele pe băț cu moși și reni, cu fețe barbie sau spirale, bastonașe ori brioșe, bomboane colorate, vată de zahăr ponei și dinozauri și o mulțime de jeleuri pufoase decorate manual, se vor găsi peste tot pe sub micile panglici argintii, iar globurile cu zăpadă, jucăriile amuzante cu moșul coșar sau trio săniuș, ascunse pe sub ramuri, vor avea misiunea să transforme brăduțul verde într-unul magic, care cu siguranță le va atrage pe puștoaicele mele spre el.
Sub brad, cum este și firesc, voi așeza și alte câteva jucării pentru fetițe. Abia aștept să văd steluțele de bucurie din ochii lor de copii când vor despacheta cadourile cu jucării dulci, cu bomboane comprimate. Telefon Dreamtopia Barbie, ponei rozalii, dar și prințesele păpuși dansatoare, le va asigura fetelor o super distracție. Vor fi fericite să vadă cum dansul sclipitor al micilor prințese vor lumina camera de joacă plină de culoare devenită de acum un Tărâm Magic presărat cu povești frumoase.
Și cum orice copil visează la o poveste perfectă de Crăciun cu dulciuri delicioase și super jucării, o mulțime de oferte online vă așteaptă să alegeți magia dulce care să-i poarte pe cei mici în Țara Minunilor, acolo unde spiritul Crăciunului ne apropie de cei care îi prețuim cel mai mult.
Așadar, îndrăzniți să pășiți pe Tărâmul Magiei…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s