Nu mai am răbdare…


mask

Nu mai am răbdare pentru anumite lucruri, nu pentru că am devenit arogant, ci pentru că am ajuns la un punct din viața mea, unde nu vreau să pierd timp mai mult cu ceea ce mă dezamăgește sau mă doare.

Nu am răbdare pentru cinism, critici excesive și cereri de orice natură. Mi-am pierdut voința de a mulțumi celor care nu mă plac, de a iubi pe cei care nu mă iubesc și de a zâmbi pe cei care nu vor să-mi zâmbească.

Nu mai vreau să petrec un minut cu cei care mint sau doresc să manipuleze. Am decis să nu mai coexist cu pretenția, ipocrizia, lipsă de onestitate și lauda ieftină.

Nu vreau să mai tolerez erudiția selectivă și aroganța academică. Nu mă adaptez nici la bârfe populare. Urăsc conflictele și comparațiile. Cred într-o lume a opuselor și de aceea evit oamenii cu personalități rigide și inflexibile.

În prietenie îmi displace lipsa de loialitate și trădare. Nu mă înțeleg cu cei care nu știu cum să facă un compliment sau să spună un cuvânt de încurajare. Exagerările mă plictisesc și am dificultăți în a accepta pe cei care nu le plac animalele.

Și, peste toate nu am răbdare pentru cineva care nu merită răbdarea mea…

Jose Micard Teixeira

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s