Un Crăciun cu inimi bune!


Imagini pentru salveaza o inima

Până nu demult părinții Cristinei trăiau într-o lume frumoasă, în care bucuria și zâmbetele copilului lor le aducea cea mai mare mulțumire și fericire de pe pământ.
Dorințele Cristinei de a primi daruri de fiecare sărbătoare erau îndeplinite cu multă bucurie și nu niciodată nu a existat vreo problemă pentru ei ca să nu-i poată cumpăra micuței un cadou sau să-i ofere o vacanță împreună cu familia.
De fiecare Crăciun, cum este și firesc, Cristina era încântată de orice cadou pe care îl primea cu acea inocență specială, caracteristică vârstei.
De aproape un însă copilăria Cristinei s-a schimbat brusc, iar o banală căzătură la săniuș a făcut ca și viața părinților să devină un calvar, pentru că micuța lor în urma acelei căzături a început să resimtă dureri mari de burtă, iar medicii le-au dat cea mai cumplită veste: Cristina are cancer la ficat de gradul 4, fiind diagnosticată cu Hepatoblastom.
Nu poți să spui decât că „nu e drept!”, că niciun copil de nicio vârstă nu merită asta și nu  ar trebui să sufere în vreun fel sau de vreo boală.
Desigur, Crăciunul este momentul sublim în care ne place să primim și să dăruim, împărtășind bucurie cu cei din jurul nostru, dar împărtășirea nu ar trebui să se limiteze doar la cei pe care le iubim și îi îngrijim, pentru că nu putem fi pe deplin mulțumiți și fericiți dacă nu am întins și o mână de ajutor spre cei care nu au fost la fel de norocoși.
Dacă vrem să ne bucurăm  cu adevărat de Crăciun, atunci trebuie să-i  să experimentăm această cea mai bună și frumoasă parte absolută a acestei minunate sărbători – Dăruirea.
Un copil, ca oricare altul, de sărbători așteaptă să primească daruri și bucurie. Nu știu dacă există cineva care ar putea gândi că prețul unei ciocolate sau al unui pahar cu suc, ar însemna un prea mare efort din partea noastră ca să dăruim acestei fetițe o nouă șansă de a se bucura de propria-i copilărie.
Așadar, Crăciunul este doar al inimilor bune pe care Moșul le roagă să o ajute și pe Cristina, pe fetița de doar numai 7 ani care anul acesta își dorește cel mai simplu dar: să fie din nou un copil normal și sănătos!
Poți fi și tu alături de Cristina Romanescu dacă donezi 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul Cristina; totodată, dacă intri pe site-ul https://www.davidac.ro și folosești codul promoțional SALVEAZAOINIMA vei beneficia de 4% reducere la orice comandă.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s