Ritmul vieții cu bicicleta electrică!


La nici 3 săptămâni după ce am început o nouă slujbă, deja am întârziat de cel puțin tot atâtea ori.  
–  Fie că vă place sau nu, trebuie să respectați programul de lucru. Astăzi, chiar dacă e început de weekend, urgent să fie gata raportul ăsta până la ora 12, îmi zice șeful ridicând în aer dosarul cu coperți galbene de pe biroul meu.
–  Traficul a fost infernal, șefu, încerc să motivez eu întârzierea…
– De fiecare dată aveți aceeași explicație, faceți ceva și ajungeți odată cu colega dumneavoastră… îmi adresă el același ton critic și indicându-mi din privire biroul de alături se grăbi să iasă din încâpere.
După-amiază, când am ajuns acasă i-am spus soțului:
–  De luni am să merg cu bicicleta la serviciu, i-am promis șefului că nu mai întârzii la birou.
–  Poftim? se holbă el imediat de cum auzi vorbele mele.
–  Nu mai pot cu traficul ăsta dragă, căldura e sufocantă, indicatoare de sens unic și atâtea giratorii mă amețesc, ocolesc vreo 3 străzi să ajung la muncă și apoi loc de parcare nu găsesc în apropiere, mereu alții s-au trezit înaintea mea să le ocupe…
–  Bine, dar asta nu e o noutate, mai toate orașele se confruntă cu situația parcărilor, dar tu pe bicicletă?! 🙂
–  Da știu, a trecut ceva vreme de când am urcat ultima oară pe o bicicletă și recunosc, nu sunt expertă în a pedala pe orice distanță, dar asta nu e chiar de rău pentru că am să-mi iau un antrenor.
– Un antrenor, zici? 
– Ei bine, nu e vorba de un maestru de antrenament în ale ciclismului, care să mă ajute să înțeleg cum să pedalez în viteza potrivită în urcare ori coborâre sau cum să opresc în siguranță ca să nu mă epuizez, ci de o bicicletă electrică, în cazul de față și de încă un suflet pereche pentru tine, căci mă gândesc să ieșim la plimbare pe două roți în fiecare weekend. 🙂
Ioana, colega mea, deși locuiește ca și mine, cam la 20 minute distanță de birou, ajunge la timp la serviciu și ghici de ce? și-a cumpărat o bicicletă electrică.
–  EvoMag are niște extra oferte de vară foarte avantajoase, iar modelul Nova Vento Smart City – confortabil și ușor, cred că este cel mai potrivit pentru noi, bine fiecare în culoarea preferată, eu vreau ca bicicleta să fie roșie, iar tu alegi singur.

bici-elettrica-radi-ocompany-easy.jpg

  • Îmi place modelul acesta de bicicletă electrică, mai ales că nu este nevoie de efort prea mare ca să o pornești de pe loc. Modelul beneficiază de noua tehnologie Smart electric drive ce amplifică puterea aplicată prin pedalat, iar sistemul de asistare „PAS” asigură o putere de 1:1 din pedalat.
  • În afara faptului că este economică și ecologică, bicicleta electrică știe să evalueze relieful și va permite să mergem înainte fără griji – cum ar fi cadența pedalei, viteza în care ne aflăm ușurându-ne modalitatea de pedalare atât în urcare dar și în coborâre.
  • Modalitate de reglare a puterii de pedalare va ajuta picioarele să nu ajungă la oboseală în  plimbările mai lungi, bicicleta oferindu-ne stabilitate în mers și siguranță la frânare.
  • Cadrul de oțel este foarte rezistent, fiind perfectă pentru traficul aglomerat în drumul spre birou, iar șaua lată cu arcuri îmi va asigura confortul de care am nevoie.
  • Acumulatorul de 6Ah, 24V asigură o autonomie de până la 50 km, este poziționat discret sub șa și este blocabil cu cheia. Iesirea USB 2.0 incorporată îmi permite încărcarea mobilului sau a tabletei, indiferent unde mă aflu.
  • Când vom pleca în concediu le vom putea lua cu noi în portbagajul mașinii, nu va ocupa mult spațiu pentru că sunt în varianta pliabilă, iar o bicicletă nu cântărește mai mult de 19 kg.
  • Vara asta, sunt hotărâtă, vreau să trăiesc o experiență nouă în căutarea peisajelor, să simt aerul curat, ritmul vieții și plăcerea distracției – senzații pe care le vom putea trăi doar de pe șaua unei biciclete electrice, căci să recunoaștem, nu ai cum să înțelegi aceste momente dintr-o mașină sau dintr-un autocar. 
Îți place să mergi cu bicicleta și nu vrei să pedalezi din greu? Vrei să străbați mai ușor traficul în drum spre casă, spre birou sau la cumpărături într-un mod plăcut și ecologic fără a te epuiza? atunci îți recomand să încerci o bicicletă electrică sau poate te gândești să încerci o trotinetă electrică din oferta magazinului, așa cum mulți curioși au experimentat deja astfel de vehicule chiar acum la începutul verii, în 16 iunie la showroomul evoMAG de pe Splaiul Unirii nr. 257-259 din București, unde a avut loc evenimentul.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s