Pe locuri, fiți gata, Blogathon 2018!


logo BlogathonOficial primăvara a sosit, și cu odată cu ea s-a dat startul campaniei Blogathon 2018, care a început în data de 19 Februarie 2018 și se va încheia la 1 Octombrie 2018.

BlogAward te așteaptă și pe tine în competiția bloggerilor, participă și ia-le premiile pregătite de sponsori!

Primii 40 ocupanți ai campaniei Blogathon vor beneficia de un premiu garantat. Cel mai important este obligatoriu ca să vă anunțați participarea voastră la Blogathon 2018 prin intermediul unui articol scris la această campanie și să îl înscrieți în formularul din postare.

Poți scrie de exemplu, de ce îți dorești să participi la această campanie și invită-ți cititorii cu blog să participe la campaniile BlogAwards. Clasamentul Blogathon 2018 se va realiza suma punctajelor obținute de fiecare blogger în parte.

Bloggerul care va aduna cele mai multe puncte se va clasa pe locul 1. Dacă participi cu mai multe bloguri ai mai multe șanse de câștig la campaniile individuale, însă fiecare user înscris în Blogathon 2018 nu va primi mai mult de un premiu garantat.

Campaniile sunt foarte interesante, iar diversitatea temelor pe care le ai de scris te va captiva cu siguranță. Dacă ești blogger nu rata să devii Campionul Blogosferei. Vei fi rasplatit cu premii în bani, vouchere sau produse pe măsura străduinței.

Pe locuri, fiți gata, Blogathon 2018!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s