Protecție inteligentă


sticla protectie Iphone 5Oi fi eu ghinionistă sau asta le-o fi soarta telefoanelor, căci nu știu cum se întâmplă, dar la scurt timp după ce cumpăr sau primesc unul, apar și primele urme de zgârieturi sau lovituri pe ecran și asta în doi timpi și trei mișcări sau cel puțin așa i-a fost „norocul” iPhone-ului meu primit cadou de nici două săptămâni! 🙂
În weekendul trecut am ieșit cu soțul meu la plimbare pe marginea Lacului Mare din Dumbravă… Din cauza temperaturilor extrem de scăzute, lacul s-a transformat într-un imens patinoar și arăta superb.
Recunosc, nu am avut curaj să profit de acest fenomen ca să mă aventurez pe gheață, așa cum se avântaseră deja, cu sau fără patine, cei câțiva turiști pasionați de patinaj. În schimb, m-am gândit că ar fi minunat să surprind câteva imagini cu decorul din fața noastră, bineînțeles, cu noul meu iPhone, drăguț și rezistent, “costumat” elegant în alb, în armonie cu iarna și fulgii de nea ce-au îmbrăcat întreaga natură…
Zis și făcut! De fapt, doar zis, căci de făcut, am făcut doar o mare boacănă! Nici nu am apucat bine să scot telefonul din buzunar și… pac, într-o fracțiune de secundă, căci atât a durat scena…, bietul de el a aterizat cu fața în jos, „sărutând” apăsat gheața de lângă picioare mele, alegându-se astfel cu câteva „contuzii” serioase pe întreaga suprafață a ecranului. 😦

iphone-5-ecran-spart-incasabil.jpg

Și uite așa, în urma mai multor astfel de experimente neplăcute trăite de-a lungul timpului, destul de traumatizante pentru orice alt telefon de altfel, dar și pentru buzunar evident, mai toate telefoanele de care am avut parte și-au schimbat la scurtă vreme statutul de „nou” și din câte am avut, niciunul nu a murit de “moarte bună”, oricât de mult și-ar fi dorit ele sau mai de grabă eu acest lucru.
Știu, mă veți întreba poate, de ce nu am încercat să le și protejez cumva, adică imediat după achiziționare să le cumpăr o husă de protecție de calitate și să aplic și o folie bună, în stare să le ferească de zgârieturi, șocuri pete și aspect neplăcut. 
Ei bine, am încercat câteva folii protectoare, dar modul în care apăreau zgârieturile pe ecran sau bulele acelea micuțe de aer care te fac să nu mai vezi în clar nicio aplicație, fotografie ori mesaj scris sau husele care pot bloca glisarea display-ului, m-au făcut să renunț la astfel de accesorii, preferând utilizarea telefonului în modul “nud”, care deși asigură o atingere plăcută, riscul de a-l accidenta fatal este destul de mare, după cum bine știți și voi. 🙂
De puțină vreme însă, am aflat că destinul oricărui telefon poate fi schimbat cu ajutorul unor huse și folii de protecție inteligente apărute mai recent pe piața noastră și care nu au mai nimic în comun cu husele ori foliile „clasice”, că doar nu degeaba li se spune  “inteligente”!
Fie că vorbim de temperaturi de îngheț sau fierbinți de vară din experiență vă spun că niciunui telefon nu-i convine să umble neprotejat, doar așa ca să devină “erou” căzut la datorie din mâinile noastre, de aceea m-am gândit să vă prezint câteva din motivele care m-au determinat să înțeleg că o husă și o folie de protecție, de calitate sunt extrem de utile vieții oricărui device.
sticla-de-protectie-ultra-subtire-015-mm-iphone-5-5s-se-434x543
Pentru modelul meu de iPhone 5, am ales o sticlă de protecție ultra-subțire creată special, ca soluție inteligentă de protecție a display-ului și iată câteva din avantajele oferite de o astfel de folie:
1. Asigură o protecție specială pentru că are în componență sticlă tratată termic și chimic pentru a proteja display-urile telefoanelor împotriva șocurilor și zgârieturilor absorbind efectiv impactul. Ideală pentru viața iphone-ului meu!
2. Construită din sticlă tratată termic, oferă o protecție anti-șoc foarte ridicată, păstrând în același timp calitatea maximă a rezoluției. În comparație cu foliile tradiționale, folia de sticlă oferă o suprafață delicată display-ului. În sfârșit, iPhone-ul meu va avea șansa să trăiască o experiență plăcută ori de câte ori îl voi utiliza.
3. Transparență 100% – claritate Full HD. Se păstrează calitatea maximă a culorilor, luminozității și contrastului display-ului. Minunat!
4. Sticla de protecție nu agață, nu zgârie și asigură o suprafață foarte plăcută la atingere putând respinge petele și amprentele. De asemenea, ecranul telefonului va fi strălucitor și foarte ușor de curățat. Cum vă spuneam… nimic în comun cu folia clasică!
5. Instalare ușoară! Datorita calității înalte a sticlei, la aplicare nu se vor mai forma bule de aer. Prin urmare, potrivire fără cusur pe display-ul telefonului. În plus, marginile foliei sunt perfect rotunjite, iar asta îi asigură un aspect elegant. Când este cazul poate fi înlocuită cu ușurință oricând! 
6. Rezistența anti-șoc este testată! Cea mai bună protecție “anti-explozie”. Folia din sticlă are o abilitate excelentă în protejarea telefonului împotriva loviturilor. În cazuri extreme, dacă ajunge să se spargă, nu se dezintegrează în bucățele mici, ci va rămâne compact pentru siguranța celui care îl utilizează. Știu, ați rămas fără cuvinte… mărturisesc că și eu 🙂
Pentru o îmbrăcăminte completă m-am gândit că ar fi foarte util să iau și o husă, iar modelul aceasta Luxury TPU Mirror din silicon, foarte elastică, subțire și elegantă în mod cert îi va veni perfect telefonului meu.
Sunt convinsă că și voi vă doriți ca telefonul vostru să rămână cât mai multă vreme protejat și în siguranță maximă la purtător, așa că vă recomand să o faceți inteligent, iar magazinul virtual exit.ro, tocmai pentru acest lucru a fost creat!
Husa.jpg

O campanie susținută de BlogalInitiative.ro

One thought on “Protecție inteligentă

  1. Pingback: Castigatori campanie: Pe tine cum te-au ajutat accesoriile de protectie ale telefonului? - Blogal Initiative

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s