Detoxifiază-ţi organismul în 7 paşi!


fitnes

După mesele îmbelşugate de Crăciun şi Revelion este esenţial să faci o detoxifiere a organismului pentru a-l ajuta să elimine toxinele acumulate. Descoperă cum să-l ajuţi în 7 paşi!

Detoxifierea ajută la eliminarea toxinelor din organism, lucru care va revigora activitatea organelor interne. Ca să faci acest lucru trebuie să respecţi câteva reguli simple:

  • Primul pas: Aruncă toată mâncarea nocivă din casă. Ca să-ti detoxifiezi organismul trebuie să-ţi cureţi mai întâi stomacul, subliniază doctorul Mehmet Oz.
  • Asta înseamnă să te descotoroseşti de toate alimentele nesănătoase din bucătaria ta, de la chipsuri şi mezeluri până la pizza congelată. Este evident că principalul „inamic” este acum carnea, în special cea de porc. Uită de ea, cel puţin o lună.
  • Pasul 2: Consumă ceaiuri medicinale neîndulcite pe parcursul zilei! Ceaiurile de muşeţel, cozi de cireşe, urzică, mentă, ghimbir, sunătoare, gălbenele te pot ajuta să elimini mai uşor toxinele.
  • Pasul 3: Bea în fiecare dimineaţă pe stomacul gol un pahar cu apă călduţă şi zeamă de lămâie.
  • Pasul 4: După ce ai băut apa cu lămâie, prepară un pahar cu suc verde.
  • Pasul 5: Mănâncă la micul dejun quinoa cu prune uscate.
  • Pasul 6: Taie zahărul din meniul tău. Încearcă să foloseşti din ce în ce mai puţin zahăr până cănd vei observa că poţi să consumi ceaiurile şi fără zahăr. De asemenea, ai grijă la cantitatea de dulciuri consumată şi evită-le pe cele din comerţ preparate cu aditivi.
  • Pasul 7: Măreşte cantitatea de verdeţuri proaspete consumate în fiecare zi în stare crudă. Mănâncă în fiecare zi măcar o salata de crudităţi în care să pui diverse legume cu frunze verzi, cum ar fi pătrunjel, mărar, rucola, spanac, salată verde.

sursa: Dr. Mehmet Oz

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s