Cand pasiunea crează amintiri…


… Sunt multe lucruri care le dăm uitării odată cu trecerea timpului dar fotografia rămâne…

Foto OC png.pngAzi, la puțin timp după nuntă, îmi dau seama că din tot ce am pregătit cu grijă pentru ziua aceea, singurul moment palpabil care ne-a rămas este albumul nostru fotoDe asta aș vrea să aflați și voi că, toate acele momente deosebite și emoționante au fost imortalizate într-un mod fermecător de doi fotografi nuntă pasionați și îndrăgostiți de fotografia cu suflet.

Oana și Codrin de la OC Photography au fost acei fotografi nuntă speciali pentru noi, capabili să capteze esența și să transmită emoția a ceea ce a rămas una dintre zilele cele mai frumoase și importante din viața noastră,

Sigur, fiecare nuntă este unică în felul său, însă dacă și voi vă doriți ca unicitatea acelor momente să sporească și să puteți privi propria nuntă, mai târziu, cu ochi noi, în sensul să puteți retrăi toate emoțiile și momentele intime ale nunții voastre cu inima, atunci  OC Photography este alegerea pe care o doresc tuturor.

Foto nunta OC.png

….Și când mă gândesc că doar cu câteva luni în urmă am început pregătirile legendare pentru nunta noastră…

Și cum o recomandare bună te scapă întotdeauna de cele mai mari griji, în tumultul de milioane de decizii de “a face”, una dintre cele mai rapide pentru mine a fost alegerea unui fotograf nuntă. Când la o simplă căutare pe net, am văzut pe site-ul OC Photography, fotografiile realizate de Oana și Codrin, nici nu am mai căutat în altă parte, am zis: “Gata! Am găsit, fotografii de nuntă de care avem nevoie, care vor face ca amintirile noastre să devină amintiri de vis”.

Foto nunta OC.png

Sunt fericită să vă spun că tot ceea ce am visat pentru acea zi am trăit adevărat și nu există nimic mai de preț decât amintirile pe care le avem acum imortalizate în fotografii minunate.

Pur și simplu ne simțim sufletele mulțumite că putem retrăi acea zi, cu toată implicarea și spontaneitatea acelor clipe, iar acest lucru a devenit posibil datorită profesionalismului și entuziasmului celor doi fotografi nuntă. Pentru că da, în arta fotografiei, profesionalism înseamnă și entuziasm și dăruire, dar mai ales talent și pasiune – un amalgam compact, omogen, de calități ce pot asigura cel mai bun rezultat de frumusețe și eleganță fiecărei clipe în parte…

Foto nunta OC

Astăzi când am privit din nou albumul foto de nuntă, emoțiile din ziua aceea par că ies din pagină și toate par să se fi petrecut ieri…

Foto nunta OC.png

În fotografia de nuntă cele mai bune rezultate sunt cele care vin din fotografii ce imortalizează spontaneitatea de evenimente și emoții trăite de toți din jurul tău, iar Ona și Codrin de la OC Photography, sunt o realitate valoroasă a ceea ce înseamnă nu doar pricepere în tehnica fotografică, ci și experiență în compoziția fotografică, totul pentru a putea oferi amintiri la înălțimea unicității fiecărei clipe trăite.

Nu degeaba se spune că „Valoarea unui fotograf se vede prin compoziția dintr-o fotografie și impactul pe care o are aceasta față de privitor”.

Foto nunta OC.png

Imaginile foto din cea mai specială zi din viața voastră vor fi o sarcină provocatoare pentru fotografii nunții voastre, dar o vor accepta bucuroși pentru că cei doi fotografi nuntă, Ona și Codrin sunt îndrăgostiți de pasiunea lor, așa cum ne mărturisesc chiar ei:

„Foarte pasionați de fotografie, prietenoși și dornici să bucurăm sufletele oamenilor prin imaginile pe care le cream”

Un fotograf nuntă bun este întotdeauna gata de a capta cu ușurință situații emoționante și neașteptate, transformând astfel și pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din viața noastră în amintiri de vis…

OC Photography sunt pregătiți să le realizeze în cel mai spectaculos și special mod posibil, îi recomand cu toată recunoștința și încrederea pe care o merită profesionalismul lor!

echipa-oc-photography-despre-noi

Articol pentru BlogAwards.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s