Când pasiunea se împletește manual…


moda-si-bijuteriiPrimăvara abia și-a strecurat mângâierea caldă pe chipul zilelor de martie, dar suntem deja în aer de noutate. Spun asta pentru că în fiecare anotimp, indiferent de vreme, câteva mâini dibace și pline de creativitate știu cum să ne umple sufletele de încântare și ochii de strălucire cu modele unicat de brățări handmade de foarte bună calitate, create pentru toate ocaziile și toate așteptările.

Fie că suntem în luna iubirii, a mărțișorului, a iepurașului, a darurilor magice sau ne pregătim să mergem la o petrecere de logodnă, onomastică sau aniversare, ori pur și simplu vrem doar să ieșim la o întâlnire sau ne aflăm la birou, cu toții ne dorim să purtăm ceva deosebit în orice ocazie și să împărțim lucruri frumoase, unicat, create special și în mod delicat persoanelor dragi din viața noastră.

Grație unui potențial extrem de evocator și a unei povești de viață interesante, undeva în România, există oameni cu suflete frumoase care prin munca lor și lucruri învățate și experimentate s-au dedicat împletiturilor Shamballa cu ajutorul cărora au reușit să creeze modele unice și pline de magie, căci așa s-ar putea descrie în două cuvinte modelele de brățări handmade realizate de cei doi îndrăgostiți de frumos.

Dragostea e parte din sufletul nostru, iar bijuteriile de calitate, lucrate delicat cu interes și multă dăruire de maeștrii bijutieri, par să aibă aceeași natură. 

Astfel, din această pasiune și dăruire dar și din inspirația lor de a înșira pietre naturale semiprețioase pe corduri (șnururi) rezistente, care nu se decoloreaza și nu se destramă, a luat naștere magazinul online brățări-handmade.ro unde pot fi descoperite o gamă largă de minunății: peste 700 modele dintre care 400 sunt vizibile în magazin, toată gama de produse fiind lucrată manual și cu multă atenție pentru detalii.

Fiecare secțiune, fie că vorbim de brățări bărbați, brățări damă sau brățări pietre semiprețioase ori brățări piele, este structurată în funcție de gen și stil, așa că alegerea va fi foarte ușoară, mai ales că există posibilitatea personalizării pietrelor și culorilor după preferințele fiecăruia.

Astăzi, prietena mea, Maria, m-a invitat la logodna ei cu Victor, ce va fi celebrată săptămâna viitoare. Pentru că am descoperit acest magazin care poate oferi lucruri 100% unicat am să aleg tinerilor îndrăgostiți, drept daruri prețioase care să dureze și de care să se poată bucura mult timp, câte una din brățările împletite manual Shamballa, Kabbalah sau  brățări pietre semiprețioase în culori moi de primăvară, care să completeze starea lor de bine și fericire.

Pentru că în viața de cuplu este nevoie să treci împreună peste zile frumoase dar și peste cele cu obstacole, mă gândesc să aleg pentru Maria, Brățara Agate Albe Lotus și Carneol sau Ametist, care mi se pare extrem de potrivită evenimentului special. Pentru că este disponibilă în două variante, aș prefera ca ea să poate pe aceasta cu agate albe venele dragonului și pietre semiprețioase de Ametist și charm Floare de Lotus argintiu. Sunt convinsă că brățara o va mulțumi deplin pe Maria și o va face să simtă unică și cu adevărat frumoasă. 🙂

Bratara Agate Albe Lotus si Carneol sau Ametist-800x800_0

Floarea de lotus este simbolul universal al păcii, purității și se consideră că transformă ghinionul în noroc și intensifică sentimentul de bucurie, liniște și pace interioară.

Pentru Victor aș vrea, de asemenea, o brățară la fel ca el, adică specială și modernă, cum este aceasta, AUM My Mantra Shamballa Light Style realizată din șnur macrame de calitate premium și pietre semiprețioase de cuarț negru inscripționat. Pentru că este un prieten drag, așa cum spuneam e foarte important ca brățara dăruită să reziste peste timp, iar din descriere îmi dau seama că nici din acest punct de vedere nu am de ce să îmi fac griji: șnurul nu se scămoșează, nu se decolorează și nu se lărgește.

Bratara AUM My Mantra Shamballa Light Style (2)-800x800_0.jpg

Mantra Om (Ohm) inscripționată pe pietrele de cuarț negru reprezintă sunetul primordial al Universului, iar persoanele ce meditează folosesc recitarea acestei mantre în gând sau cu voce tare, pentru a se calma și relaxa. Se cunoaște faptul că recitarea acestei mantre ajută corpul să treacă dintr-o stare de nervozitate sau stres către o stare de bine, relaxare. 

Din aceste motive cred eu că bijuteriile handmade sunt cele mai potrivite mesagere ale emoțiilor și dorințelor în orice sezon al vârstei noastre. Cine a spus că iubirea și bijuteriile nu merg împreună?

Așa cum cred ați înțeles deja magazinul cu bratari handmade, specializat în răsfățul sufletului și al eleganței vă oferă o gamă largă de modele de brățări și alte accesorii delicate, lucrate în România, 100% manual, realizate din materiale de calitate superioară și decorate minuțios cu pietre semiprețioase, la prețuri extrem de accesibile pentru toate gusturile și stilurile.

Așadar, sunteți așteptați să alegeți pentru cei dragi cadouri prețioase, prezentate într-un design variat, atrăgător și personalizat, care durează și de care persoanele dragi se vor putea bucura multă vreme.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s