Veșnicia inocenței…


 Timpul trece dar fotografia rămâne…
1- Marius Nicole .png

… Azi la puțin timp după ce bebelușul nostru a devenit doar un puști mai mare îmi dau seama că tot ce ne-a rămas din acel timp numit “primele săptămâni de viață”, singurul moment palpabil și adevărat pe care l-am putut păstra este albumul foto realizat cu talent și profesionalism de fotograful nostru la cele câteva ședințe foto nou-născuți la care am participat cu micuțul.
Nu mai este niciun secret faptul că, bebelușii sunt unul dintre subiectele preferate ale oricărui fotograf profesionist, așa cum este și Marius, care a devenit cunoscut la nivel național dar și international pentru stilul, răbdarea și măiestria în fotografie, entuziasmul și talentul său de a imortaliza într-un mod fermecător momente deosebite și emoționante ale primelor zile din viața copiilor și nu numai. 
… Și când mă gândesc că doar cu câțiva ani în urmă, eram în căutarea unui fotograf specializat în fotografia pentru nou-născuți, căci abia ajunsesem acasă de la maternitate cu micuțul și ne doream neapărat să imortalizăm naturalețea primelor mutrișoare nostime și spontaneitatea lipsită de orice inhibiție ale „ghemului de om” trăite în noua sa viață.
Și cum o recomandare bună, te scapă întotdeauna de cele mai mari griji, în fața a zeci de decizii de “a face”, alegerea unui fotograf bebeluși a venit totuși destul de rapid.
În momentul în care am văzut pe site-ul personal fotografiile superbe realizate de Marius, nici nu am mai căutat în altă parte, am zis: gata! “Am găsit fotograful de care avem nevoie! Uite în sfârșit un om talentat capabil să capteze esența, naturalețea și să transmită puritatea a ceea ce avea să rămână clipele cele mai frumoase, candide și pline de spontaneitate din viața micuțului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Am făcut imediat o programare pentru o sesiune cu pachet Newborn, ședința foto oferită a fost evident, profesională: cu echipament foto și recuzită proprie specifice vârstei, iar sentimentele experimentate de noi părinții, au fost unice! Tot ce-am așteptat de la acele momente, am trăit cu adevărat alături de prichindel și nu există nimic mai de preț decât amintirile cu micul “bulgăre de om”, pe care le avem acum imortalizate în fotografii splendide.
Suntem foarte mulțumiți că și azi putem retrăi momente cu toată implicarea și spontaneitatea acelor clipe, iar acest lucru a devenit posibil datorită profesionalismului și entuziasmului fotografului. Pentru că da, în arta fotografiei, profesionalism înseamnă și entuziasm, dăruire, dar mai ales talent și pasiune – un amalgam compact și omogen de calități ce pot asigura cel mai bun rezultat de inocență și eleganță fiecărei clipe în parte…

Această prezentare necesită JavaScript.

Sigur, fiecare bebeluș are momente sale unice în întâlnirea cu noua sa viață, iar dacă și voi vă doriți ca unicitatea acelor momente să sporească, astfel încât să puteți privi peste timp primele lui clipe de viață cu ochi noi, în sensul că alături de el veți putea retrăi mai târziu cu sufletul și inima toate stările și inocența pură, atunci o ședință foto pentru bebeluși realizată de Marius ca fotograf bebeluși este alegerea care o doresc tuturor.
Probabil prima regulă pentru fotografii reușite este ca fotograful să fie foarte bun! 🙂

Marius Nicolae foto 1.png

6 thoughts on “Veșnicia inocenței…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s