Relaxare maximă!


… La birou mi-ar plăcea un scaun cu care să mă pot roti în orice direcție, să mă pot balansa, iar când am nevoie de o mică pauză, tot el să știe cum să facă un masaj de relaxare. Probabil, am devenit între timp pretențioasă cu dotările unui scaun de birou… 🙂

Dar unde găsesc totuși un scaun birou relaxant, confortabil, elegant care să-mi asigure o poziție corectă de lucru? Ei bine, după câteva ture de net, am găsit magazinul virtual scaune-online. Fie că ești ca mine și îți dorești un scaun super confortabil pentru biroul tău, fie că ai nevoie de scaune pentru conferință, pentru terasă, pentru copii, bucătărie sau scaune de bar – aici este locul potrivit pentru toate gusturile, indiferent de categoria de client din care faci parte.

În ceea ce mă privește, cred că v-ați dat seama, fac parte din categoria celor care au nevoie de un scaun care să se potrivească cu sine, adică să fie elegant, cu stil și atitudine, iar scaunul cu masaj de mai jos, cu siguranță îmi va putea îndeplini cea mai de preț dorință: relaxarea 🙂

Zilele acestea am mult de alergat după cumpărături, iar spatele meu va fi solicitat de căratul bagajelor, dar pentru că există el, din fericire mă pot așeza la birou fără nicio grijă, sunt sigură că scaunul se va purta cu mine ca un adevărat fizioterapeut! Spun asta, pentru că are un sistem de masaj profesional, cu telecomandă, asigurat pe trei nivele de intensitate ce utilizează șase puncte diferite de masaj (lombar, șezut și coapse – câte două). Îl recomand pentru oricine are nevoie de o poziție comodă, fermă dar și relaxantă la birou.

scaun-birou-cu-masaj-off-934-1_thumbscauneproductbig

Să vă mai spun că scaunul de birou cu masaj este tapițat integral cu piele ecologică, și pe lângă sistemul de masaj prin infraroșu în șase puncte diferite (spătar și șezut) cu cele cinci programe prestabilite, mai are prevăzut și un cilindru pneumatic ce permite atât ridicarea, cât și coborârea și asta cu ajutorul dispozitivului amplasat sub șezut, dispozitiv ce are inclusă și funcția de balans care vine să completeze dotările modelului de față cu desing atractiv și modern.

Abia aștept să îl am în camera mea, scaunul de birou cu masaj, pe lângă faptul că mă va scăpa de durerile de spate, îmi va putea oferi o interesantă experiență de relaxare activă dar și confortabilă în același timp.

La alegerea voastră, Scaune-Online.ro vă așteaptă în fiecare zi cu o gamă variată de scaune birou, scaune de relaxare, scaune ergonomice, terasă, bar, bucătărie și multe altele la prețuri accesibile și oferte generoase.

Fie că aveți nevoie de saltele confortabile sau scaune comode magazinele online Saltele-Online.ro și Scaune-Online.ro oferă livrarea în București gratuit. Saltelele cu o valoare a comenzii ce depășește 1500 lei beneficiază de transport gratuit oriunde în țară, cu preluare a saltelei vechi. Și chiar dacă suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, Moșul e pregătit cu sănii personale, să livreze și în weekend, iar dacă cheltuielile din această perioadă sunt prea multe, aveți posibilitatea să achitați și în rate.  🙂

Așadar, dorințele voastre sunt așteptate oricând!

 

Articol pentru BlogAwards.ro

 

One thought on “Relaxare maximă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s