Clipe prețioase de vacanță


(…)vacanta
– Nu, draga mea, nu am luat avionul pentru că știi și tu cum e cu taxele de aeroport, taxele pentru bagaje și apoi un bilet de avion este cu mult mai scump decât unul cu autocarul. Așa că, am ales să plec cu microbuzul și asta pentru că pe lângă transportul cu autocarul și prețul convenabil, mi se pare extrem de fascinant, comod și sigur să călătoresc cu microbuzul, chiar dacă e vorba de o distanță mai mare, cum e până în Germania  și asta pentru că avantajele unui transport persoane Germania nu sunt deloc de neglijat:
  • Pentru biletul până în Berlin am plătit doar 11o Euro!
  • Beneficiază de reduceri grupurile de persoane și primesc reduceri suplimentare, dar și cele standard: pensionarii, copiii, studenții, clienții fideli, grupurile și pentru cei care sună la agenție sau comandă biletele pe site.
  • Pe drum am avut asigurată și o masă caldă la restaurant. Pot să-ți spun că m-am simțit specială, e important să știi că cineva se gândește să-ți asigure și un astfel de serviciu în aceeași bani.
  • Îți sunt acceptate bagaje de până la 45 kg, o geantă de mână sau rucsac pentru care te asigură politicos că totul este în regulă și că nu trebuie să plătești în plus pentru ele.
  • Transportul călătorilor se face cu autocare, respectiv microbuze moderne, sigure și confortabile.
  • Eviți dezavantajele de care poți avea parte atunci când zbori cu avionul. Nu va mai fi nevoie să mergi la aeroport cu 2-3 ore înainte, unde să aștepți cu brațele îndoite să fii îndrumat spre poarta de îmbarcare, de unde va zbura avionul tău pentru care  poate ai prins  un bilet low cost.
  • Nu mai ești nevoit să plătești un taxi până la destinație, așa cum  o faci când ești pe aeroport, șoferii experimentați de la Viotur te vor lăsa direct la adresă.
  • Adevărat? Trebuie să-ți mărturisesc că nu am știut până acum de ei. De fapt cine sunt și cum i-ai descoperit?
Compania de transport internațional persoane este una  profesionistă   recunoscută pentru ofertele avantajoase la biletele de autocar, condițiile ideale de transport persoane cu autocare și microbuze moderne și sigur că da, gradul ridicat de siguranță al pasagerilor. Și apropo de avantaje,  vara trecută tot aici am găsit și cele mai bune oferte la bilete autocar pentru Anglia. Cum ți se pare prețul de doar 80 lire pe care îl poți plăti pentru un bilet?
În cei câțiva ani de când firma de transport activează pe piața de transport international persoane s-a dezvoltat foarte mult, ajungând astăzi să transporte peste 500 000 de călători  anual, în țări din Europa, precum: Germania, Anglia, Franța, Italia, Danemarca, Suedia, Austria, Belgia. Agenția este mereu la dispoziția clienților, atât în mediul online prin intermediul site-ului viotur.ro cât și în mediul fizic la reprezentanța din multe orașe ale țării. Pentru noi, cei din Brașov, plecarea spre Germania se face de la Gara centrală a orașului.
Pentru aceste motive practice pe care  prietena mea m-a ajutat să le cunosc  și pentru faptul că îmi place mult să călătoresc cu microbuzul, pentru că mă pune în contact cu pământul pe care îl descopăr, cu locurile frumoase și cultura locală, cu peisajele încântătoare, cu oamenii și poveștile lor interesante, am ales călătoria cu microbuzul, fără de care, nimic din toate astea nu s-ar fi putut întâmpla…

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s