Pentru că pasiunea are întotdeauna dreptate!


bmw-x6-<Ce mult mi-am dorit o mașină> și iată acum visul meu a devenit realitate, pentru că, în sfârșit, pot sta relaxată la volanul unui super tare BMW X6 – E71, în varianta de motorizare 30d (motor diesel cu şase cilindri în linie şi 258 CP de rasă pură), cu umeri lați și forme frumoase, sportive, cu portbagaj încăpător, în care abia aștept să ne punem bagajele și costumele de baie, ochelarii și pălăriile de soare și să pornim în vacanța mult visată.
Dar știți cum este, în momentul în care pleci în concediu, maşina trebuie să îţi ofere siguranţă astfel încât să nu îţi facă nicio problemă pe timpul călătoriei, așa că înainte de a-i face plinul BMW-ului nostru și să pornim la drum a fost nevoie să îl punem la punct, adică să-i facem revizia tehnică și să înlocuim piesele deja uzate.
Zis și făcut! Adică doar zis, că de făcut nu a fost chip la service-ul din apropiere, recomandat de o „bună prietenă”, așa spune ea… :), unde la solicitarea noastră, „mecanicul de încredere” ne-a emis o ofertă în proformă cu toate piesele ce urmau a fi înlocuite, inclusiv valoarea totală și manopera aferentă. Lista conținea destul de multe componente: filtrele (ulei, aer, polen, combustibil) plus kitul de distribuție, plăcuțele și discurile de frână față/spate, setul de ambreiaj, cablul frână de mână, telescoapele și alte câteva accesorii + manopera, care ne-au adus un preț total, egal cu salariul nostru pe vreo 4 luni… 🙂
– Costisitoare revizie, îi zic soțului vizibil nemulțumită, cu factura asta unde ajungem? Probabil ne vom petrece concediul pe bicicletă sau mai sigur pe jos, ținându-ne de mână sau de cap, pe aleea din parc. Asta înseamnă, adio vacanță, adio plajă și soare!
– Stai dragă, nu te enerva, încerca soțul să mă liniștească, uite îl sun acum pe Adrian, să-mi dea adresa service-ului unde spunea el că a făcut o Revizie BMW la costuri extrem de rezonabile pentru servicii de înaltă calitate.
Așa am aflat că există Bimmer Service – un service specializat BMW – cu o echipă mică de oameni, dar inimoși, fără target-uri corporatiste, cu peste 6 ani de experiență, care dispune de 5 rampe echipate modern, 5 mecanici super calificați, specializați BMW, ce aștepta să ne alăturăm și noi celor aproape 5400 de clienți care le-au trecut pragul până acum.
slider_birou
Aici am reușit să rezolvăm problemele mașinii noastre cu profesionalism, seriozitate, corectitudine și fără niciun risc. Toate piesele BMW oferite sunt noi și le-am achiziționat la prețuri cu mult mai mici decât la oricare alt service specializat pe autoturisme BMW.
Iată câteva dintre cele mai importante avantaje garantate tuturor clienților săi:
  • Echipa de angați cu expertiză în domeniu vă întâmpină cu responsabilitate și promptitudine, atuul lor: muncesc din pasiune!
  • Birourile cu forma frontală de BMV de la intrare în sediu, subliniază încă o dată preocuparea oamenilor de aici de a asigura un mediu primitor, iar prin cele 5 rampe echipate modern, s-a reușit crearea unui mic univers BMW, care va face experiența trăită, unică. O nuanță care face diferența!
  • Mecanicii, specializați 110% BMV, sunt dedicați pentru a asigura întotdeauna soluții personalizate la problemele semnalate de clienții săi cu privire la defecțiunile apărute în funcționarea mașinii;
  • Este autorizat RAR să efectueze operații de reparații BMW și înlocuire de consumabile pentru marca BMW, la prețuri corecte și servicii ireproșabile, o alternativă avantajoasă la un service autorizat.
  • Este un jucător inovator, rapid și de încredere. Începând de anul acesta, B. Service – partener de bază al grupului BMW, a devenit primul service neafiliat reprezentanțelor, ce deține acces la bazele de date BMW Group. 
  • Poate verifica în mod gratuit pentru clienții săi, istoricul unei mașini în baza de date BMW, pentru o imagine mai clară asupra trecutului unui vehicul, de care ați putea fi interesat înainte de cumpărare. Asta înseamnă că pe lângă o verificare amănunțită din punct de vedere mecanic și electronic, asupra unui autoturism BMW, acum veți putea afla chiar și câți kilometri reali, precum și ce intervenții s-au făcut pe mașină.
Toate aceste informații se pot accesa prin intermediul unui dispozitiv electronic numit Key Reader atunci când aduceți mașina în service. Acest sistem evită orice eroare de incertitudine sau de comunicare cu privire la date și vă lasă mai mult timp de gândire înainte de a decide să cumpărați un autoturism BMW. Astfel, service-ul oferă clienților săi o gamă de operațiuni ce erau disponibile exclusiv în reprezentanțele autorizate BMW.  Pentru aceste informații oferite nu veți plăti niciun cost suplimentar.
Dacă ești posesorul unui BMW care are nevoie de componente mai mult sau mai puțin complexe, reparații motoare, înlocuire distribuții, înlocuire pistoane motor, diagnoză, reparație, piese BMW originale, up-date-uri de soft, retrofituri și curățare galerie admisie, EGR, dacă îți pasă de banii tăi atunci când vrei să îți repari mașina și cred că îți pasă, servic-ule este locul unde BMW-ul tău se va simți tratat ca cel mai important oaspete.
Îți dorești să menții valoarea mașinii, vrei ca experiența la volanul BMW-ul tău să fie trăită cu încredere, atunci nu ezita să apelezi la echipa de specialiști BMW, aici este locul unde pasiunea are întotdeauna dreptate!