Dorinte pentru casa noastra


Casa ELEGANT99

Obosiți după o zi de muncă, ne-am așezat alături în patul nostru din dormitor și am ales să vizionăm un film… aproape adormeam… La un moment dat am simțit cum picioarele patului încep să danseze, iar zgomotul produs brusc de cănile ce cădeau de pe noptieră, m-au făcut să tresar de spaimă.
Pentru câteva momente în afară de lumina și vocile din televizor, nu înțelegeam ce se petrece, practic nu aveam referințe reale. Nedumerită de ce se întâmplă, m-am ridicat și am călcat direct pe cioburi, am nimerit totuși să-mi pun picioarele în papucii lui și în timp ce podeaua se înclina cu mine, am început să mă agit:
– Vai, e cutremur, ieșim?
– Stai liniștită, încerca soțul meu să mă calmeze, două secunde și gata se oprește…
Buimacă, în încercarea de a ieși din cameră, m-am lovit de o geantă de voiaj peste care se prăbușise ceasul de perete. Până am ajuns în holul casei, șocul produs de cutremur avea să dispară, dar eu mă simțeam destul de rău, inima îmi bătea într-un ritm ciudat și vreo 3 ore nu am mai avut curaj să mă întorc în pat, deși soțul meu încerca într-una să mă liniștească.
În afară de câteva obiecte căzute nu am avut pagube mari. Pereții însă aveau nevoie urgentă de reparații, crăpăturile mici deveniseră de acum niște linii lungi, șerpuite care se conturau ca niște desene curbate de-a lungul zidurilor.
… Vara plecase de ceva timp, nopțile  de toamnă se arătau de acum mai umede și reci, iar casa noastră ne primea și ea cu aceeași răceală, doar 13 grade arăta termometrul, așa că am pornit toate cele 3 sobe pe gaz să încălzim casa, dar abia dacă se simțeau câteva grade în plus, iar nouă ne era destul de frig… Pereții nu se încălzeau suficient, iar când era nevoie să străbați holul simțeai că treci printr-un congelator. Am cumpărat două radiatoare unul pentru dormitor și unul pentru camera de zi și cu șemineul pornit abia așa am început să simțim puțină căldură.
Bine, dar în ritmul ăsta costurile cu energia electrică, gazul și întreținerea casei pe termen lung ne vor duce spre faliment. După ce am văzut primele facturi la întreținere, am avut o strângere de inimă și aproape am înghețat când am văzut zerourile… Am zis gata! acum este momentul să punem pe hârtie și să verificăm toate modalitățile prin care vom putea economisi bani pentru prezent dar și pentru anii care vor veni.
După ce am epuizat toate căile de informare, am răsfoit internetul, am întrebat în stânga și-n dreapta vecinii, ne-am sunat prietenii… i-am spus soțului fără să stau prea mult pe gânduri:
–  Gata! vreau să schimbăm casa asta friguroasă și cu pereți crăpați.
– Cum să schimbăm casa, mă întrerupe soțul? Uite, am aflat de la vecinii noștri că există niște Pachete termoizolații de calitate ce garantează o locuință bine izolată cu plus de căldură și foarte primitoare, draga mea. 
– Dar ce conține și cum ne va putea ajuta pachetul ăsta „minune” să avem o casă bine izolată?
Un Pachet Termoizolație Premium 100MM 1M2 conține: Polistiren Grafitat Swisspor 100mm, Ceresit Thermo Universal 25kg, Adeziv pentru Polistiren, Plasa din fibră de sticlă 1x50m 145g/m2 și Diblu polistiren 160MM , totul la preț avantajos! 
DEPOZIT ONLINE
– Aha, adică vrei să-mi spui că vom avea și mai multe cheltuieli, îl întrerup eu puțin speriată.
– Nici vorbă, mă liniștește el, pachetele termoizolație oferite de Depozit-Online la prețuri extrem de convenabile, contribuie cu aproximativ 40-50% la reducerea consumului de energie termică. Asta înseamnă că în interior se va păstra o temperatură constantă, așa o să avem parte de facturi mici pentru fiecare iarnă și zile perfecte pentru fiecare vară, tu nu o să mai stai în zilele reci sub plapumă tremurând de frig, iar eu nu o să mai muncesc doar pentru plata facturilor! 
Cât despre fisurile apărute în pereți se pot repara cu chit pentru îmbinări, adeziv sau ipsos. Cu un sac de Duraziv FP 23 Glet de ipsos la preț de chilipir am să repar toate crăpăturile. Ei, ce spui de propunerea mea?

ipsos

– Nu mă așteptam ca acest Depozit-Online să poată îndeplini cele mai frumoase dorințe pentru orice casă, fie că e vorba de interiorul sau exteriorul ei. Eu zic să întocmim chiar azi necesarul cu toate materialele de care avem nevoie și să le comandăm pe site, nu de alta dar vreau să profităm de toate super ofertele și promoțiile oferite de magazin. E minunat că vom putea avea o locuință cu plus beneficii și plus economii pentru viitorul nostru.

O campanie susținută de BlogalInitiative.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s