Secretul zâmbetului perfect!


smiling_beautiful_girl-wallpaper-1024x1024Nu demult, mai aproape de zilele noastre, era un împărat care domnea peste o împărăţie mare şi bogată, iar cea mai de preţ comoară a acestei împărăţii s-a dovedit a fi, o clinică stomatologică minunată, unde oricine intra cu vreo problemă dentară, avea să plece cu un zâmbet perfect.
Roşu împărat avea o fată foarte frumoasă, care după câteva vizite la clinica cu pricina, a reuşit să obţină un zâmbet fermecat, de aceea era mereu curtată de cei mai arătoşi feciori din ţinut, care se îndrăgosteau de ea imediat cum o vedeau zâmbind.  
Peste tot ţinutul şi chiar până în împărăţia vecină, circula de ceva timp zvonul, că fata lui Roş împărat era cea mai admirată pentru frumuseţea dinţilor ei, dar nimeni nu era lămurit asupra aurei de mister în care se ascundea acea perfecţiune…
Fata lui Verde împărat, din împărăția vecină, era la fel de frumoasă şi deşteaptă, dar cu toate că se pregătea emoționată de măritiş, se simţea extrem de nefericită. Cu doar o lună înaintea nunţii, din pricina unui mic accident, își pierdu un dinte, iar acum zâmbetul ei avea nevoie de cel mai bun implant dentar, care să-i redea frumuseţea naturală şi încrederea în ea. Sigur un procedeu de albire al dinţilor şi un un dertrataj rapid, ar fi fost la fel de bine venite. E lesne de înţeles că fără aceste intervenţii, nu putea străluci în ziua cea mare, când vor fi multe momente de bucurie şi multe fotografii. Zâmbetul imortalizat în imagini, va fi cel care să îi aducă aminte, peste ani, de strălucirea acelor clipe unice. Chiar era păcat de ele dacă le va face cu inima și buzele strânse.  
Mulţime de medici, specialişti în domeniu, convinşi de succesul implantării, au venit la curtea împăratului. În încercarea de a oferi o soluţie pentru dintele incisiv – central pierdut, nimeni nu a putut garanta dacă se poate insera un implant dentar fără probleme. În zadar au căutat acei doctori să realize un înlocuitor pentru dintele natural, care să asigure o simetrie armonioasă între ceilalţi dinţi şi care să se potrivească cât mai bine fizionomiei ei. Ba unii au încercat şi un mic tratament de dertrataj şi o albire asupra ambelor arcade,  dar nu au reuşit retuşul profesional de care avea nevoie fata.
Mare era necazul împăratului Verde de întâmplarea fiicei sale şi pentru că mai rămăsese destul de puţin timp până la nuntă şi ar fi fost de neconceput să nu-i vadă zâmbetul de fericire, dădu sfoară în ţară pentru oricine va dezlega misterul frumuseţii dinţilor fetei lui Roş împărat, din ţinutul vecin, îl va plăti cu un sac de galbeni.
Înainte ca toate speranţele prinţesei să fie spulberate, la curte sosi un bătrân care susţinea că a aflat secretul zâmbetului perfect. Bătrânul îi dădu fetei o cutiuţă fermecată şi îi întinse o chieiţă cu care să o deschidă. 
Nerebdătoare şi plină de bucurie, fata se grăbi să deschidă cutia primită. Înăuntru, o piatră frumoasă de safir strălucea în nuanţe frumoase de albastru.
– E minunată piatra asta, dar ce pot face cu ea? Cum ar putea un safir să ţină loc de dinte moşule, întrebă prinţesa nedumerită.
– Fata mea, îi spuse bătrânul, safirul acela nu este unul obişnuit, în el se ascunde adevărata comoară… întoarce fiecare parte a safirului şi vezi ce-ţi va dezvălui, aşa ai să aflii secretul zâmbetului perfect!
Prinţesa luă piatra de safir în palmă şi nu mică îi fu mirarea să vadă cum în lumina soarelui, se putea citi cu uşurinţă, numele şi adresa minunatei clinici stomatologice ce-i va dărui numaidecât dintele natural, de care are atâta nevoie.
Fericită şi nespus de frumoasă, alergă să dea de veste în întrega împărăţie că Dental este clinica ce poate oferi un zâmbetul strălucitor oricui îi va trece pragul…  
Trecu mult timp de atunci şi spre uimirea tuturor, prinţesa se bucură şi azi de implantul dentar realizat de specialiştii clinicii stomatologice.
Dacă şi tu îţi doreşti un zâmbet de invidiat, dacă nu ești mândră de culoarea dinților tăi, dacă micile pete negre și-au făcut apariția depunându-se inestetic pe dinți, iar dantura nu este tocmai frumos aliniată, dacă ai nevoie de detartraj, aparat dentar, extracţii sau coroane ori implanturi dentare, poți începe tratamentul potrivit cu o vizită la cabinetul clinicii dentare, au preţuri competitive şi oferte speciale pentru sănătatea voastră:
 • Ortodonţie
 • Profilaxie dentară
 • Tratamentul cariilor
 • Estetică dentară
 • Restaurari dentare
 • Implantologie
 • Chirurgie dentară
 • Parodontologie
 • Stomatologie copii
 • Anestezie
 • Estetica facială
Cu tehnici și aparatură modernă, disponibilitate, competență, empatie și profesionalism în sănătatea orală, medicii dentiști de la clinică lucrează în parteneriat cu tine pentru a-ți crea un zâmbet nou – iar tu vei putea împărtăși cu ușurință sentimente de încredere și mulțumire cu cei dragi! Îndrăznește, Dental este cea mai sigură destinație a zâmbetului tău!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s