Petale de iubire…


voyance-amour
În dimineaţa aceea de februarie George stătea singur la masă. Nu dorea să servească micul dejun, aşa că, abandonă repede fotoliul şi împingând de o parte ceaşca de cafea se ridică şi începu să umble de colo prin camera mare cu ferestre largi. Privirea i se opri involuntar la fotoliul gol de la capătul mesei, pe deasupra căruia încă plutea aerul încărcat de parfumul ei de femeie…
George se gândea la ultima lor discuţie din urmă cu o seară… câteva reproşuri şi câteva fraze întretăiate avea să risipească liniştea dintre ei la fel de repede cum a venit. Supărată, Ana, şi-a pus o haină  şi a plecat în grabă la sora ei, care locuia în celălalt capăt al oraşului.
‘În seara asta plec la Iona, vreau doar să mă odihnesc, atât! Ne revedem mâine, până atunci sper că vei fi vindecat de toate îndoielile tale… Şi în timp ce trase uşa în urma ei, Ana, nu mai auzi replica lui George.
Aşteptând cu o încordare neobişnuită venirea Anei, se aşeză cu fruntea lipită la fereastră şi privi afară… Parcul de peste drum era aproape pustiu… Pe una din bănci stătea o fată, îmbrăcată într-un palton roşu, răsfoind o revistă. Probabil urma să se întâlnească cu cineva… Pe alee un tip cu un buchet superb de trandafiri se apropie încet de fata în roşu. Cu un gest plin de tandrețe o sărută şi îi întinse florile, aşezându-se alături. Asta îi amintea de prima lor întâlnire… de vorbele de dragoste rostite printre atâtea şi atâtea mângâieri şi sărutări pasionale…

rose.jpg

Surprins, ca de un gând neaşteptat, se retrase cu un pas de la fereastră. Realiza mai mult ca niciodată că florile au fost întotdeauna cel mai bun aliat al dragostei şi al promisiunilor, încât aproape îl duru gândul că promisiunile lor din trecut erau acum pe cale de a se risipi. Astăzi însă, de Valentin’s Day, avea ocazia excelentă, să îi ceară iertare Anei şi să-i spună din nou “te iubesc” printre petalele de orhidee… florile ei preferate.
‘Orhideele sunt flori delicate, imperiale, nobile, împărătese alese printre suratele ei, care cu siguranţă mă vor ajuta în misiunea mea de recucerire, gândi George.’ Dar unde era să găsească un buchet frumos de flori de orhidee la ora asta? Florăria era mult prea departe şi apoi nici nu avea siguranţa că va găsi ceea ce îşi dorea pentru Ana,  mai ales că 14 februarie, este o zi de duminică, aşa că, se apucă de răsfoit internetul.
‘Wow! Surprinzător, cât de multă lume se declară încântată de buchetele, aranjamentele florale şi cadourile oferite de florăria online  la preţuri corecte şi accesibile oricărui îndrăgostit şi nu numai.‘ Prin, urmare, iată-l pe George, în faţa celor mai delicate comori ale naturii prezentate într-o bogăţie de oferte,  întrebându-se cu voce tare: “Ce aleg?”
‘Buchetele de flori sunt într-o gamă atât de variată, au toate mărimile şi culorile încât e dificil să mă hotărăsc. Hmm… şi totuşi nu-i port rezista buchetului fermecat cu flori Love din care orhideele catifelate și proapete, îmbrăţişate cu trandafiri delicați şi parfumaţi în nuanţe calde de roz şi mov, abia aşteaptă să-i şoptească ‘te iubesc’ Anei, atunci când le va descoperi.
 coeur-roseCred că este o idee elegantă să pot alege  un cadou potrivit atmosferei, care să însoţească florile în misiunea lor. Şi da, îmi doresc din inimă, un tort romantic pentru amândoi. Doar el va şti cum să continuie povestea noastră plină de fantezie și iubire presărată printre flori, șampanie, petale şi ciocolată…’
Şi chiar dacă azi este duminică, Floraria  îmi garantează că le voi avea în două ore…  tic-tac, tic-tac şi au sosit.
… La puțin timp, silueta înaltă a Anei apăru în cameră cu o vioară în mână, fredonând o melodie :

<Să mă potrivesc privirii,

Gurii pieptului tău blând,

Să ascult glasul iubirii,

Asta mi-am dorit oricând!..>

Fără să se oprească din cântat Ana îi întinse vioara lui George.
– Fromos! Foarte frumos iubito, dar ce faci, vrei să mă înveţi să cânt la vioară, dar nici măcar tu nu ştii…
– De azi ştiu dragul meu, îi sopţi Ana la ureche, vioara mea este miraculoasă şi oricine poate învăţa să o mânuiască cu măiestrie, în  câteva clipe, doar cu o condiţie…
– Şi care ar fi aceea?.. făcu George vizibil interesat.
– Doar să o guşti… 

salzburg02

Îndrăgostiţi, înveseliţi şi fericiţi, în atmosfera romatică, pasională, animată, printre petale de iubire… George şi Ana s-au bucurat fascinaţi de darurile minunate oferite de florăria online Flori De Lux de ziua dragostei.
Vă doriți să răsfăţaţi o persoană dragă, să-i declaraţi iubirea, să celebrați un eveniment important din viaţă sau să faceţi pur şi surprize ftumoase?.. hmm… ştiam eu că fiecare dintre voi are un motiv bun să viziteze florăriile  online  şi să alegeagă buchete romantice, aranjamente florale şi cadouri la preţuri accesibile oricărui buzunar. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s