Crăciunul Bloggerilor


BlogAward.ro

Vine iarna, bine-mi pare,

BlogAwards e pe cărare

Cu premii în buzunare

Și surprize-n fiecare

***

De Crăciun fii blogger bun

Și înscrie chiar acum, 

Un articol, două, trei, 

sau mai multe dacă vrei

***

Vei primi tot ce-ți dorești!

Că  ești blogger norocos

și ai scris doar cu folos!

 Premii mari, cadouri, lei…

Hai, cu blogul de le vrei!

… Dacă nu ai înțeles prea bine ce-ai de făcut Crăciunul ăsta ca să ajungă și la tine sub brad un premiu sau mai multe, îți descriu pe scurt cum poți câștiga oricare din premiile aferente fiecărei campanii în parte: tablete, laptopuri, telefoane și sigur că da bani, toate pentru ideile tale.

În competiția Crăciunul Bloggerilor 2015 organizată de BlogAwards în parteneriat media cu Blogatu.ro, poți câștiga premii totale în valoare de peste 5000 lei. Sponsori sunt: Scutecila, Allview, FlorideLux, Starshiners, Just4Girls Și Dwyn.

Dacă ești interesat de propunerea BlogAwards, te invit să urmezi cei doi pași descriși în regulamentul campaniei de pe pagina concursului  pentru a te înscrie în evenimentul Crăciunul Bloggerilor 2015, dar și la campaniile viitoare cu premii atrăgătoare.

PASUL 1. Scrie un articol până pe 20 Decembrie 2015 prin care să promovezi într-un mod cat mai creativ platforma BlogAwards. În cadrul articolului nu uita să vorbești despre evenimentul Crăciunul Bloggerilor 2015. În cadrul articolului tău incorporează un link către platforma BlogAwards.

TUTORIAL: Pentru a vedea un link de postare Facebook se face click dreapta pe data postării și se copiază link-ul.

PASUL 2. Promovează pe Facebook (postarea sa fie publică) și Twitter (optional) articolul tău cu hastagurile #roblogawards #craciunulbloggerilor #concurs #concursuripentrubloggeri și apoi înscrie- te cu link-ul postării în această pagină.

Bloggerii înscrisi în competiția Crăciunul Bloggerilor 2015 pot alege la ce campanii participă (un blogger poate participa la o singură campanie, la două sau la toate campaniile). Daca un blogger participă la o singură campanie, poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii.

Așadar, adună-ți inspirația și hai pe BlogAwars.ro! Crăciunul ăsta te așteaptă cu nămeți de premii puse la bătaie pentru tine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s