Premii 100% pentru bloggeri


bf15headerE lucru știut, orice blogger folosește blogul pentru a scrie, fie că e vorba de comunicare, povești personale, idei sau resurse pentru alții. Dacă îți place să scrii pe blogul personal, poate te gândești că ar fi interesant să primești și niște premii pentru asta.

Premiile vin o dată cu implicarea, adică poți scrie de la unul până la două sau mai multe articole pe diverse teme intresante lansate de sponsori și ai șansa să câștigi oricare din premiile aferente fiecărei campanii în parte: tablete, laptopuri, telefoane și sigur că da bani, toate pentru ideile tale.

Cum faci asta? Simplu. BlogAwards te invită să te înscrii la Vinerea Bloggerilor 2015 pâna pe 15 Noiembrie și să participi la campaniile individuale până pe 27 Noiembrie și poți câștiga un Allview V2 Viper, asta pe lângă toate celelalte premii de care ți-am povestit mai sus.

Dacă ești interesat de propunerea BlogAwards, te invit să urmeazi cei doi pași descriși în regulamentul campaniei de pe pagina concursului, pentru a te înscrie la Vinerea Bloggerilor 2015, dar și la campaniile viitoare.

Așadar, BlogAwards dă startul aventurii! Adună-ți inspirația și hai la premii 100% pentru tine. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s