O zi plina de prospetime


Cred că oricine are o afecțiune specială pentru cuvântul “concediu”…
… Este aproape miezul nopții, aș vrea să dorm… mai sunt doar câteva ore până să mă pot bucura de prima mea zi de concediu… însă mai am de terminat un proiect de serviciu care încearcă să mă țină trează toată noaptea… Cu laptopul deschis peste plapumă, încerc să rămân preocupată să-l termin, dar în curând pierd șirul tabelului în excell, iar ochii mei deși rămân ațintiți, nu sunt atenți la el…
Woman fallen asleep with her computer on the bed, exhausted from working late. sleeping latino.
… Gândurile îmi zboară la călătoria care va începe în zori, iar acest lucru este unul dintre cele mai plăcute din lume. Căci ce poate fi mai plăcut decât să te bucuri de momente de relaxare în mijlocul naturii, oriunde crezi că armonia ei îţi poate umple simţurile. Nu mai am timp să bag în seamă că mi-a rămas ceva neterminat în laptop și n-are rost să-mi pun ambițiile profesionale pe jar.
… E aproape dimineață, iar aroma proaspătă a cafelei pregătite deja de soțul meu, mă atrage ca un magnet…
cafea… Zorii ne însoțesc drumul spre relaxare… După câteva zile bune de ploaie petrecute între casă și serviciu, în orașul meu de munte, cum este Zărneștiul, temperaturile mai ridicate, soarele, marea, culoarea, mişcarea, nu pot fi decât o ocazie minunată de a mă bucura de măreţia naturii.
… Suntem încă la primele ore ale dimineții, am ajuns, ne cazăm repede și ne grăbim spre plajă lăsându-ne cuprinși de farmecele particulare ale mării. Marea îţi poatet oferi, fără contrazicere, momente unice în care simţi cu adevărat că îţi trăieşti viața, că eşti pur şi simplu fericit! Ador să mă plimb pe nisipul aurit de soare la malul mării. Mă apropii încet de valurile calde ce îmi scaldă gleznele și în câteva clipe sunt în mijlocul lor. Nu înot prea bine, așa că nu mă îndepărtez prea mult de soțul meu… el nu rezistă tentanței și mă lasă acolo în îmbrățișarea lină și plăcută a valurilor mici.
… E aproape ora prânzului. Nisipul s-a încins de-abinelea, iar eu m-am ascuns sub umbrelă, să mă mai răcoresc puțin. Alături de mine s-a așezat o buburuză cu pete negre care s-a deghizat în chipul unui bob de nisip, ce acum stă nemişcat la soare. Pe semne că acest lucru l-a observat şi libelula asta, care tocmai a aterizat pe prosopul meu de plajă să-şi usuce trupul şi aripile uşor umezite. S-a aşezat chiar lângă făptura roşie cu buline. Probabil știe că e adevărată şi se întreabă: “Ce e asta?! Îngânfare sau obrăznicie? Oare cât o să mai stea aşa nemişcată? Nu de alta dar s-ar putea prăji! E clar e mai mult inconştientă şi chiar nu o găsesc amuzantă!”.

Această prezentare necesită JavaScript.

În scurt timp soarele necruțător ne trimite în camera de hotel! Mă enervează faptul că nu am fost atentă și nu am luat gentuța, cu cosmetice. Prin urmare, folosesc gelul lui de duș, cremele lui și uite și deodorantul antiperspirant Rexona man… Bineînțeles că nu-i convine, se supără pe mine și mă invită la shopping, deși nu-i place să mă aștepte. Dar am găst soluția, îl sun când termin de alergat printre standuri.
… Ei, gata! am trecut de momentul ăsta, mi-am cumpărat tot ce aveam nevoie. Și pentru că am simțit pe pielea mea cât de fain este antiperspirantul Rexona și câtă prospețime oferă, normal că am vrut să îl am și pentru mine. Este cel mai potrivit deodorant pentru vara asta pentru că îți oferă cea mai bună protecție antiperspirantă, iar vara ce îți poți dori mai mult de atât?
Recomand antipersiperantul Rexona tuturor celor ce vor să șteargă din vocabular cuvântul „transpirație”. Pentru că susține un stil de viață activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare. Indiferent de îmbunătățiri Rexona și-a păstrat obiectivul: protecție eficientă împotriva transpirației!  Într-adevăr, unii ar putea numi asta rutină, dar oare este plictisitor să-ți fie îndeplinite mereu promisiunile?
… Prânzul a fost delicios, l-am servit în apropiere la o terasă drăguță și cum era de așteptat, după amiază ne-am odihnit, iar după ora 17,00, că doar așa e recomandat, am pornit din nou spre plajă pentru obținerea bronzului dorit și în aceeași măsură, bălăcelii răcoritoare.

relatie… Seara, plimbarea în doi pe faleza Neptun-Olimp a făcut ca prima mea zi de concediu, să fie una fresh și relaxantă. Zilele de vacanță sunt abia la început, mai avem multe clipe de petrecut împreună și destule lucruri incitante  și interesante de făcut și de văzut, senzații tari de trăit, plimbări lungi, mișcare și prospețime de durată pe parcursul fiecărei zile!

 Articol pentru BlogalInitiative

One thought on “O zi plina de prospetime

  1. Pingback: Castigatori campanie "Cum arata o zi din viata ta?" - Blogal Initiative

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s