Se lucreaza la aplicatia tineretii fara batranete pentru Android


tinerete

Fără doar și poate cei mai creativi oameni ai momentului, sunt cei care pot realiza și dezvolta aplicaţii de Android. Ei au o mulțime de idei interesante care odată puse în aplicare ne oferă cele mai ingenioase modalități de a ne petrece timpul liber în navigarea pe Internet direct de pe mobil și implicit, ne oferă un real sprijin în alegerile noastre fie că ne referim la cumpărături de tot felul, fie că vorbim de  îmbunătățirea stilului de viață.
Vrei o rochie și nu știi ce ți se potrivește sau care este cel mai avantajos preț de pe piață? Nicio grijă! programotorii au realizat deja o aplicație drept suport în achiziții, care te ajută să decupezi caracterele rochiei oferindu-ți liste de prețuri aferente fiecărei comparații. Asta e valabil pentru orice produs ai avea în plan să-l achiziționezi, fie că vorbim de telefoane, mașini, case, căței sau orice îți trece prin gând.
Dacă dorești să menții o stare bună a sănătății, poți monitoriza condiția fizică cu ajutorul unei aplicații. Îți dorești o rețetă de slăbit? Descarci pe cele mai avantajoase din punct de vedere nutrițional raportat la preț și în plus, primești recomandări pentru rețete ulterioare care ți se potrivesc.
Fie că ești în trafic, pe stradă sau la cinema, fie că te afli în sala de sport sau la pizzerie, aproape orice ai face, telefonul este mereu pregătit să te ajute cu aplicații corespunzătoare.
În sfârșit, vremea App-urilor este în continuă schimbare și la câte există sau sunt pe cale de a fi create, mă întreb oare dacă mai există vreuna care să poată fi de folos real sau mai mult, vital?
Probabil că da, însă mie îmi zboară mintea la ceva care este foarte departe de a fi realizat într-un viitor rezonabil spre deloc, mai degrabă la o provocare destinată fanteziei, decât o aplicație rezervată posibilului, realului. Și uite mă gândesc ce-ar fi dacă ar exista o aplicație care să stabilească fiecărui individ în parte, o rețetă de culturi celulare specifice, care să fie în stare să hrănescă celulele umane, astfel încât să le mențină mult timp viață, influențând, nu vârsta oamenilor, ci doar aspectul fizic, în sensul ca fizicul lor să arate cât mai tânăr.
Cum nu am pretenții de geniu programator, mă gândesc totuși că printre voi există unul în aplicații mobile interesante și utile, pe care aș dori să-l invit să se înscrie în concursul “Be Tomorrow’s App Genius”, care va premia cu 2000 € cea mai buna aplicație destinată telefoanelor mobile cu sistem de operare Android.
Voi la ce aplicație posibilă sau imposibilă v-ați gândit?
Articol participant în campania BlogalInitiative.ro (*campania s-a încheiat).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s