VIDEO – Holograma vie – o experienta in afara corpului uman!


Compania lui Kaufman, RealView Imaging, a dezvoltat o inimă holografică complet tridimensională, care va face viața mai ușoară incomensurabil pentru chirurgii cardiaci și, cu siguranță, mai mult și mai bine, pentru pacienții lor.Aviad Kaufman
Aviad Kaufman, fondator CEO și al RealView Imaging, poate fi pe bună dreptate mândru de realizările companiei sale în dezvoltarea primului ecran holografic 3D și sistemului de interfață special concepute pentru a lua un important proces de aplicare imagistică medicală într-o dimensiune cu totul nouă, sau mai exact, trei dintre ele.
Datorită abilităților de holografie digitală RealView Imaging și în timp real, tehnologie de interacțiune 3D, de înaltă rezoluție 3D poate fi proiectată pentru a „pluti în aer”. În plus, fiecare imagine holografică, folosind tehnologia RealView, poate interacționa direct și cu o precizie extraordinară, încât permite medicilor să demonstreze pacienților sau profesorilor pentru elevii lor, exact modul în care funcționează inima omului și, foarte probabil, în viitor, multe organele principale din corpul uman.

De la înființare RealView în 2008, Aviad Kaufman și echipa de cercetare a companiei a fost implicată în dezvoltarea tehnologiei holografice, care a permis acum să elibereze inovație revoluționară de natură a schimba fața imagisticii medicale 3D.
Sistemul de proprietate RealView este capabil de proiectarea unei rezoluții extrem de înalte, culoare, imagini dinamice 3D care aparent „plutesc în aer”, fără a fi nevoie pentru vizualizare purtarea vreunei forme de ochelari de protecție.
În timpul unei vizionări, holograma medicală va oscila în spațiu liber furnizând publicului o vedere neobstrucționată a inimii, cu toate indiciile de adâncime vizuală.
Aviad Kaufman de la RealView Imaging a reușit să dezvolte un sistem capabil de a primi flux volumetric, cum ar fi 3D cu ultrasunete sau orice alt flux static sau de volume și de a o transforma în modele de interferență și de proiect o hologramă adevărată, folosind aceste modele de interferență în timp real.
Posibilitățile de dezvoltare a RealView cu o însemnătate extraordinară pentru profesia de medic au fost demonstrate recent într-un studiu clinic efectuat în Israel la Schneider Medical Center cu RealView ce lucrează în strânsă cooperare cu gigantul echipament medical olandez Phillips Healthcare.
Dr. Elchanan Bruckheimer a demonstrat avantajele extraordinare pe care accesul la angiografie 3D va aduce profesiei medicale, în forma cea mai practică, prin rolul său în cadrul unei proceduri clinice delicate care au ajutat pentru a repara inima deteriorată a unei adolescente.
După ce procedura a fost finalizată cu succes Dr. Bruckheimer a explicat că „Fiind primul care a efectuat studii clinice umane folosind sistemul holografic, RealView mi-a permis a lucra efectiv cu holograme vii și de a explora beneficiile unice ale unui cadru 3D autentic. Pentru prima dată în cariera mea am avut inima virtuală a pacientului, literalmente, inima bate în palma mea.” a spus Dr. Bruckheimer .

*Aviad Kaufman a fost absolvit cu un B.Sc. (Cum laude) în Inginerie Industrială și Management de la Institutul de Tehnologie Technion din Haifa, obținânând un MBA (cum laude) de la Universitatea din Tel Aviv.

sursa: jewishbusinessnews.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s