comunitate cu super premii pentru părinți!


UPDATE> CONCURS INCHEIAT!

Ei bine, înainte de a vă povesti despre concurs și premii, am să vă spun doar câteva lucruri despre forumul Buzurel.  Așa cum probabil mulți dintre voi ați aflat, Buzurel este mai întâi de toate, un magazine online cu multe jocuri și jucării pentru toți copiii!

În plus, forumul buzurel este o resursă de informații online care se adresează tuturor părinților ce doresc să intre în comunitatea buzurel.  Dacă ești părinte sau urmează să devii, atunci cu siguranță ai vrea să afli, să discuți, să povestești totul despre acest subiect.

Cum te pregătești pentru sarcină sau naștere? Cum trebuie alimentați micuții? Alegi doar vaccinurile obligatorii? Cum este recomandată (și la ce vârstă) introducerea copilul la creșă? La ce vârstă se poate lăsa copilul în comunitate sau într-un loc de joacă? Cum se va putea adapta și integra cel mic într-o comunitate? sau… din punct de vedere pedagogic, cât de importantă este sosirea unui copil în comunitate și care sunt cele mai importante lucruri care se întâmplă în timpul acestei faze?

Pentru răspunsuri la aceste câteva întrebări și pentru multe alte lucruri interesante pe care ai dori să le descoperi sau să le povestești, ești așteptat pe forum aici vei avea ocazia să afli lucruri utile din experiența altor părinți sau să o împărtășești pe a ta, sau pur și simplu, aici vei putea găsi înțelegere, prietenie, atitudine. Cu alte cuvinte, forumul buzurel, așa cum chiar el mărturisește, înseamnă relaxare, confort și un prieten la care să apelezi cu încredere!

Și asta nu este tot! Partea interesată este că, periodic vei putea participa la diverse concursuri ce se desfășoară pe site-ul lor.

Prin urmare, chiar acum poți intra pe forum, unde te inregistrezi, deschizi un subiect nou, scrii minim o postare, sau mai simplu, comentezi un topic/subiect deja existent şi eşti înscris automat la tragerea la sorţi ce va avea loc pe  26 noiembrie 2013.

*Premiile concursului se vor acorda astfel:

În plus, dacă ai mai multe postări pe forum  şi te afii printre primii 3, mai câştigi unul din premiile de mai jos:

Spor la premii și la povestit!

O campanie susținută de BlogAwards.ro 

One thought on “comunitate cu super premii pentru părinți!

  1. Pingback: O tableta pentru un slogan! | Avimelech24

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s