cochetarie animata


mickey-and-minniePrimăvara este de la sine amețitoare. Toate florile de toate culorile, au îmbrăcat pământul cu veselia şi mirosul lor îmbătător de viaţă proaspătă.

Este cu siguranţă sezonul bucuriei şi timpul dedicat fragedelor vlăstare, cărora cu drag şi mare bucurie ne place să le pregătim cele mai frumoase surprize. În casă sau în aer liber, dorim să-i îmbrăcăm pe cei mici cât mai comod, ca ei să fie oricând pregătiţi pentru joacă şi distracţie.

Nici nu s-ar putea altfel, asta dacă luăm în calcul faptul că micuţii sunt în creştere, iar părinţii trebuie să fie dispuşi să le controleze periodic dulăpioarele pentru a le schimba garderoba cu haine vesele, pline de culoare, inspirate de suflu nou de libertate şi zâmbet.

Atunci când vrei să cumperi îmbrăcăminte pentru copii, există două lucruri pe care ar trebui să le ai în minte: culoare și design. Spun asta pentru că micuţii preferă în general culorile vesele, vibrante, vii, în niciun caz pe cele sobre, plictisitoare. Iar pentru design, pare să fie ca subiect principal, nimeni altul decât, cel cu desene animate.

Este un fapt cunoscut că tuturor copiilor le plac desenele animate cu personaje populare văzute în cărţi de benzi desenate sau filme, iar magazinele online specializate s-au gândit în mod generos la acest aspect. 

Orice hăinuţă vei prefera să alegi de pe site-ul copilascochet.ro pentru micuţa prinţesă sau cavalerul din casă, toate sunt comode, confortabile, moderne, elegante, de calitate şi mai ales sunt pline de farmec şi distractive pentru că au imprimate cele mai îndrăgite personaje de desene animate.

Cu tricoul imprimat cu Spiderman, de exemplu, băieţelul tău nu se va simţi doar relaxat, dar va şti că are şi permisiunea să se rostogolească prin iarbă, să alerge, să se caţere, să ţopăie fericit, explorând împrejurimile, la fel de liber ca şi personajul imprimat pe care îl poartă cu mândrie.

Cu siguranţă vei rămâne îndrăgostit, tu sau cel mic, vedem… dacă te gîndeşti să optezi pentru setul cu tricou şi pantaloni scurţi Mickey-Mouse. Nimeni nu va fi supărat, măcar de data asta, pentru că pantalonii s-au murdărit chiar de la prima căzătură. Încă se mai pot face astfel de încercări până vor apărea şi rupturile.

Şi ce, fetiţele nu au motiv de distracţie? Cum să nu, e doar acelaşi joc, sau hai, ceva mai deosebit, asta dacă luăm în calcul că tot azi serbează aniversarea Minnie Mouse. Acum îi înţeleg zâmbetul poznaş de pe bluziţa gri a Mariei. Oare diseară va primi flori şi baloane de la prietenul ei Mickey? E foarte posibil, în schimb cu siguranță toţi copii vor fi invitaţi la tort și se vor bucura nespus de mult să-i vadă împreună pe cei doi năstrușnici. Parcă-i şi aud strigând: “Meeska, Mooska, Mickey Mouse”!

Iar dacă ţinuta cu pantaloni scurţi nu e chiar cea mai bună alegere pentru petrecere, atunci rochiţa cu fundiţă Hello-Kitty pare să fie cea mai chochetă piesă vestimentară dorită de orice mămică pentru fetiţa ei, desigur.

Să apară Prinţesele Disney!… era şi timpul. Belle, Aurora şi Tiana în tricouri şi pantaloni scurţi şi-au adus cu ele şi gălătuşele cu forme, lopeţele şi greble de nisip. Sunt pregătite să înceapă joaca alături de prietena lor cu părul de aur, cam julită pe coate şi genunchi de la zbenguiala de pe tobogan, se pare. hmm… prinţese cu tricouri, găletuşe şi julituri?.. da, ce să-i faci, se mai întâmplă, câteodată chiar şi prinţeselor. 🙂

Încă nu aţi aflat? De 1 iunie, Prinţelese Disney au pregătit o “petrecere în pijama de vară”. Şsst… Cum de ce?  Ca să poată adormi de bună voie la sfârşitul unei zile minunate de joacă. Minunea însă poate continua şi mâine pentru că ziua copilului tău este în fiecare zi!

Şi apropo, ai planificat o surpriză cochetă pentru copilul tău? În cazul în care eşti hotărât, fă-i o plăcere, alege, hăinuţe cu personajele preferate. Le va adora pur şi simplu, aşa cum o faci şi tu cu el.

O campanie  susţinută de Blogawards.ro şi Blogatu.ro

UPDATE: campanie incheiata!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s