Fotbalul se joacă cu piciorul, dar se câştigă cu capul, deh


C.I. – noul sponsor al echipei naţionale de fotbal – pe lângă faptul că susţine jucătorii din punct de vedere financiar, a ales alături de B.I. să se implice şi în susţinerea morală a tricolorilor. Astfel a lansat o provocare în întreaga blogosferă, de unde aşteaptă ca “echipa noastră de galbeni” să primească mesaje de încurajare de la toţi cei care iubesc sportul şi mai ales fotbalul.

Pentru că îmi place competiţia apreciez munca sportivilor noştri şi urmăresc cu foarte mari emoţii fiecare sport, mai ales atunci când în acea compeţie e vorba de echipa naţională. Fie că vorbim de gimnastică, de înot, de patinaj, de handbal sau tenis sau uite chiar de fotbal, fără doar şi poate sportul va fi întotdeauna ambasadorul numărul 1 al oricărei ţări.

Blogosfera, la rândul ei, transmite şi ea direct din tribune, prin ambasadorii ei de suflet: numărul 1: Chinezu, 2: Cristi Florea şi 3: blogăriţa câştigătoare din Braşov: Camelia, susţinerile zecilor de blogerri înscrişi pe harta steagului României 2.o ce va flutura frenetic odată cu mesaje de încurajare pentru ai noştri în meciul de mâine de pe Arena Amsterdam împotriva Olandei.

Înainte de momentul marilor emoţii aş vrea să le transmit fotbaliştilor români, să lase emoţiile în seama fanilor şi să se concentreze asupra tacticii de joc. Olanda este şi ţara morilor de vânt, nu vă gândiţi însă că luptaţi cu ele… Credeţi în şansa voastră şi cu  “puţin noroc” gustul victoriei va fi foarte aproape. Probabil mult mai aproape dacă ar exista un “noroc sigur”?  Da! dar numai după un efort susţinut pe teren și numai cu abilitatea de a gândi sub presiune. Fotbalul se joacă cu piciorul, dar se câştigă cu capul!… ăsta e cel mai „sigur noroc” de a câştiga un meci de fotbal, în caz contrar, doar joc de maidan, părerea mea.

 

O campanie Blogalinitiative.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s