Campania cu premii!


UPDATE: Campania s-a încheiat!

Greșesc cumva dacă spun că nu e blogger să nu fi scris măcar o dată, doar o dată-n viața lui, nu neapărat din pasiune, ci și un pic așa din interes și să nu gândească la fel de bine, că ar putea să și câștige măcar un premiu, doar un premiu, oricât de mic, ori pentru el sau pentru bloggul lui?

Și dacă am dreptate, atunci uite, în fiecare săptămână, ba nu, ce spun, în fiecare zi ești invitat cu blog cu tot pe BlogAwards.ro (de care am să scriu  mai jos de unde am aflat) unde să participi în campaniile cu premii, special create doar pentru tine.

Ca să poți participa la campaniile propuse aici, nu trebuie decât să te înregistrezi ca membru, accesând acest link BlogAwards.ro, după care te apuci de scris pentru orice campanie doreşti şi ai liber la premii. Mai mult de atât, înscriindu-te pe BlogAwards.ro intri într-una dintre cele mai prietenoase comunități de bloggeri.

Nimeni, dar absolut nimeni care își va înscrie însemnările în concursurile lansate pe BlogAwards.ro nu are de pierdut nici măcar o dată cât va fi membru blogawards.

De ce?

Pentru că simpla partcipare într-un concurs cu unul sau mai multe articole publicitare, aduce oricărui blogger puncte pe care le va putea schimba, mai târziu, în premii/servicii oferite de organizatori, iar dacă reușești să fii pe placul sponsorilor, atunci cu siguranță vei putea urca pe podium și vei putea câștiga o mulțime de alte premii materiale considerabile.

În plus, toți bloggerii care participă la campaniile BlogAwards.ro participă automat la campania Fan BlogAwards.ro.

Fan BlogAwards este o campanie care se desfasoară permanent pe BlogAwards.ro și care premiază toți bloggerii care participă la Campaniile BlogAwards.ro!

Află mai multe detalii despre campania Fan BlogAwards.ro de pe  pagina lor.

Pe orice față întoarcem problema, vedem că avem câștiguri la fiecare capăt de campanie. Și pentru că am zis „Campanie” trebuie să te anunț că azi și mâine mai este încă vreme să promovăm cel puțin 2 din ele de care discutăm, imediat.

Bineînțeles că și pentru toate celelalte concursuri ești așteptat și provocat să te înscrii începând chiar de acum sau de când te hotărăști tu că ai nevoie de mici câștiguri sau premii importante, nu există dată imperativ limitată pentru asta.

Și dacă veni vorba de premii importante atunci să revenim la discuția de mai sus, adică la promovarea campaniilor BlogAwards.ro și produselor Allview, căci despre ele începusem discuția, în care trebuie să scriem fiecare pe blogul personal unul sau mai multe articole cu îndemnuri pentru cititorii cu blog să participe la campaniile BlogAwards.ro și să spună ce produs Allview  își dorește.

Ce câștiguri sunt?

Se câstigă o tabletă Allview Speed City, stick-uri de memorie și bannere!

Mai multe detalii despre aceste campanii și toate celelalte aflate în plină desfășurare află direct pe pagina de concurs aici: BlogAwards.ro

Cât despre produsul pe care mi-l doresc dintre cele existente pe site-ul Allview – bine cunoscutul producator român de electronice – mă gândesc să mă opresc la acest notebook Allview Allview – APC N570 Dual Core, creat special pentru toți cei care au nevoie de un portabil cu un buget de criză. 🙂

Pentru că nu mă pricep la specificații tehnice, am să vă dau câteva detalii descrise chiar pe site-ul Allview:

APC-N570 are un design hardware optim pentru notebookuri. Procesorul N570 este dual core, iar repartizarea sarcinii de calcul se face pe două nuclee. Un avantaj remarcabil pentru această gamă de produse este capacitatea procesorului de a reduce consumul energetic și de a optimiza transferul de procese. Acesta face parte din gama de procesoare Intel proiectate special pentru notebook-uri, gama Atom. Harddisk-ul produsului, marca Seagate, are capacitatea de a stoca o 320GB.

Notebook-ul Allview este perfect pentru uzul cotidian fiind proiectat pentru a se încadra perfect pe mesele aglomerate din sălile de conferință. Produsul are un design clasic care va rămâne mereu actual și extrem de plăcut. Carcasa foarte subțire a produsului, sub 1 inch grosime și greutatea sa de doar 1,467 kg oferă o mobilitate fără egal.

Notebook-ul se remarcă din gama portabilelor subțiri prin strălucirea surprinzătoare a ecranului LED. Deși este foarte subțire, beneficiază de o tastatură ergonomică și integrală care facilitează scrierea și introducerea datelor.

Dacă te interesează mai multe despre el află direct pe pagina cu specificații aici:

Am aflat despre aceasta campanie BlogAwards din articolul acesta scris de Flaviu pe blogul lui CARPE DIEM!

Campania Allview este susținută de BlogAwards.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s