Cadoul de Craciun e chiar inZonaTa!


Dacă nu te-ai întâlnit anul acesta cu Moș Nicolae, dacă ai emis pretenții prea mari pentru Moș Crăciun sau dacă nu ai primit nimic în dar de ziua ta, mai ai o șansă pentru a primi cadoul potrivit chiar acum în preajma “Apocalipsei de weekend”. Provocarea este cât se poate de atrăgătoare și sună cam așa: “Câştigă-ţi cadoul de Crăciun: un iPhone 5 de la InZonaTa şi Florin Grozea!”
Tot ce trebuie să faci este să te hotărăști repede, pentru că nu e timp chiar până la Sfârșitul Lumii să te înscrii în concurs, ci doar până azi se mai primesc articole scrise de voi, pe blogul lui Florin  pentru tragerea la sorți de mâine!
Iar dacă vrei să profiți de cele mai avantajoase oferte de sărbători, cu doar 11 lei! ia-ți voucherul de pe site-ul InZonaTa și beneficiezi de 50% reducere la prețurile pentru orice telefon din lista cu darurile preferate lui Moș Crăciun pentru voi! Telefoanele sunt oferite de SuperTablete.ro!
În plus,vei putea face și tu un mic schimb de dorințe și speranțe cu Moș Crăciun pentru zâmbetului unui copil. Cum se va întâmpla asta? Cumpărând oferta de pe inzonata. ro se va putea dona un 1 LEU! pentru campania “Un camin pentru fiecare copil!”
Lista cu reducerile Moșului o găsești aici:
Se garantează că sunt cele mai mici prețuri din țară! Pachetele cu telefoane reduse nu sunt livrate de la producătorii din Laponia, ci direct de la producătorii din Asia – fără intermediari, fără costuri ascunse și fără alte taxe. Toate produsele sunt testate de către inspectorii de calitate ai Moșului, înainte de a fi livrate către voi, unde bineînțeles că vor ajunge sigilate. SuperTablete.ro își propune să ofere produse de înaltă calitate la prețuri extrem de competitive pentru clienții și partenerii săi.
 Și tot pentru tine se oferă:
  • BONUS: pentru achiziționarea acestei oferte, InZonaTa îți oferă 10% din valoarea ei, prin puncte de fidelitate.
Ce poți face cu punctele de fidelitate? 
Poți beneficia GRATUIT de oricare ofertă InZonaTa, pentru că 200 puncte de fidelitate = 10 ron.
Ce zici, meriți un Iphone5 cadou de Crăciun? Dacă așa crezi…atunci înscrie-te la concurs cu o postare pe blogul tău și dă-i de veste și lui Florin Grozea pe pagina dedicată acestei campanii, iar cadoul poate ajunge chiar la tine sub brad înainte de a sosi Moș Crăciun.
Update: Campanie încheiată!

2 thoughts on “Cadoul de Craciun e chiar inZonaTa!

  1. Buna! Daca ma ajuti cu o postare pe blogul tau iti dau domeniu .info si banner pe blogul meu! Detalii gasesti in ultima mea postare! Asept un raspuns de la tine, sper eu pozitiv 😉
    Iti doresc o zi placuta in continuare,
    Vlad

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s