Un strop de ciocolată…


      dragoste si ciocolata

   Tot de ce ai nevoie este dragostea

iar un strop de ciocolată

din când în când

Îți poate aduce tot ce ai nevoie

Cine are șansa de a primi “un moment dulce” în fiecare dimineață, atunci poate spune că vede partea plină a paharului. Cu nimic nu poate fi înlocuită o tabletă de ciocolată dăruită la timpul și locul potrivit pentru a obține plăcerea celuilalt. Ciocolata luminează orice zi plictisitoare, dă energie rapidă și arată foarte bine oferită cadou. Prin statistici se spune că una din zece persoane afirmă că “nu-mi place ciocolată” – hmm… o minciună, firește.

Trebuie să recunoaștem cu toții că ciocolata este cel mai simplu truc prin care poți face pe cineva drag fericit. Aroma ei se topește… se răspândește… și ne cucerește pe toți. Oamenii sunt atât de frumoși în timp ce își oferă unii altora ciocolată, și singurul lucru pe care îl rostesc sincer atunci când o primesc este: da, o vreau!

Până la sfârșitul anului vom trece prin zile de vacanță și mulți dintre noi vom fi părtași la sărbătoarea bucuriei, când frigul sau ploaia nu mai contează și ne dorim să întâmpinăm Crăciunul cu zăpadă, brad împodobit… (ce bine ar fi să alegem brazi în ghiveci, să înțelegem că este inutil să tăiem și să aruncăm la gunoi în fiecare an atâția copaci)… cu arome de măr și scorțișoară, cu vin și cozonac proaspăt scos din cuptor, cu cei dragi în jurul mesei pregătite de sărbătoare și mai ales cu multe daruri sub bradul împodobit unde cu siguranță nu ne va lipsi cea mai dulce plăcere…ciocolata.

Suntem recunoscători și ne simțim destul de bine în compania acestei plăceri pure, ispititoare căreia nu prea reușești să-i reziști. La urma urmei este vacanță iar dragostea noastră pentru ciocolată pare să fie de fiecare dată cea care ne ajută să fim mai fericiți, mai uniți, mai buni, mai toleranți unii cu alții.

Ești îndrăgostit? Ai vreun motiv de bucurie? Vrei să fii romantic? Îți dorești să fii cu iubita? sau există vreun moment din viața ta în care ai dori să petreci, cu prietenii, colegii, sau pur și simplu să te distrezi de unul singur? Înveselește-ți și îmbracă-ți starea de spirit cu ciocolata care ți se potrivește și vino în clubul de ciocolată.

Nu este însă nevoie să aștepți vreo ocazie specială sau o anume perioadă din an pentru a trăi momente pasionale, romantice clubul de ciocolată este  locul născut din dragoste de ciocolată, dispus întotdeauna să facă parte din toate clipele tale de fericire.

Să nu uităm să ne bucurăm de viață în fiecare zi, este ceva ce noi toți trebuie să facem chiar și   în mijlocul responsabilităților și provocărilor din viața noastră. Așa cum ne întoarcem acasă să dormim noaptea, ne putem uita înapoi la fiecare zi și savura micile plăceri ce pot compensa o parte din durerile noastre zilnice.

Și adevărul este că oamenii vin și pleacă din viețile noastre, iar asta poate aduce bucurie sau tristețe, dar ceea ce se întâmplă este că un strop de ciocolată ne poate aduce dragostea de care avem atâta nevoie.

Îndrăznește să iei cu tine oriunde vei merge și un strop de ciocolată. Este tot ce ai nevoie pentru sărbătoarea vieții și bucuria celor dragi… iar oamenii sunt atât de frumoși în timp ce își oferă unii altora ciocolată…

O campanie BlogalInitiative.

Update: campanie încheiată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s