Ecoul unui copac


Ar fi minunat ca fiecare din noi să poată înțelege mesajul vibrant al sublimului și să se lase învăluit de ecoul crud al copacilor. Nu cred că există un sentiment mai puternic al existenței vieții pe pământ și o stare de fericire mai limpede și mai frumoasă decât cea oferită de ecoul pădurilor ce vine în fiecare clipă ca o invitație la o viață fără suferințe, la o viață plină de umanitate căci,  până la urmă natura nu cere nimănui perfecțiune, ci îi este suficient SĂ FIM UMANI! Cred că de asta iubesc copacii…Prin proiectele lansate, cei de la zibo.ro – oameni ai faptelor – își doresc să renască în sufletul copiilor un nou proces de conștientizare. Astfel, în cadrul programului Școala pentru o Românie Verde” sunt  invitate cât mai multe școli să se implice în acțiuni ecologice:

Începând cu 1 octombrie 2012 copiii se vor putea implica în planurile de salvare și înfrumusețare a naturii, participând la acțiuni de colectare hârtie sub sloganul: <Colectăm hârtie să plantăm 1 milion de copaci“> precum și de < “Colectare de  PET-uri de Aqua Carpatica”>

O dată cu plantarea unui milion de arbori ce vor fi plantați de o pădure de copii, se așteaptă și alte proiecte generoase menite de a proteja și restaura frumusețile devastate ale mediului înconjurător.

Toate detaliile pentru modul de înscriere în campaniile (cu premii) derulate prin proiectul amintit, le găsiți pe site-ul sponsorului principal zibo.ro.

Dacă îți dorești un viitor Verde, Susține și Tu Proiectele Școala pentru o Românie Verde”!

4 thoughts on “Ecoul unui copac

  1. Pingback: Contribuie în Şcoala pentru o Românie Verde pentru a susţine Zibo.ro să planteze 1 milion de copaci în România! « DISCERNE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s