Whitney Houston: „Am fost propriul meu demon și înger, nici cel mai rău dușman, dar nici cel mai bun prieten…”


Când vrei să iubești, iubește! Când vrei să râzi,râzi! Când vrei să dansezi, dansează! Când vrei să cânți, cântă!..

Dar în ziua în care nu mai poți face nimic din toate astea ești trist și chiar dacă nu vrei să plângi, plângi…

…Una din vocile superbe ale lumii care a înfrumusețat pământul a plecat la cer…

Whitney Houston care a domnit ca regină a muzicii pop, până când vocea ei maiestuosă şi imaginea regale au fost devastate de consumul de droguri, comportamentul haotic și un mariaj tumultuos, a murit sâmbătă 02- 2012 – la numai 48 de ani. 

Whitney Houston 1963-2012

Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston a fost găsită fără viaţă în camera de hotel unde se cazase în aşteptarea unei petreceri organizate înainte de premiile Grammy.

„Din nefericire, este adevărat”, a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţei de 48 de ani, Jill Fritzo, care nu a oferit alte detalii.
Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Bevery Hills (Los Angeles) a confirmat că decesul a avut loc „(Sâmbătă) la ora 3.55 p.m. (ora locală)”.
Mark Rosen, locotenent la Poliţia din Beverly Hills, a declarat că serviciile de urgenţă au fost chemate la etajul al patrulea al hotelului, dar încercările de resuscitare a cântăreţei au eşuat.
Potrivit Poliţiei, la faţa locului „nu au fost găsite semne de intenţii criminale”, însă cauza morţii vedetei continuă să fie investigată.
Whitney se afla la Los Angeles pentru petrecerea organizată anual înainte de premiile Grammy de producătorul muzical Clive Davis. Moartea ei va întuneca, mai mult ca sigur, ceremonia aşteptată să aibă loc duminică. Potrivit presei internaţionale, artistele Jennifer Hudson şi Chaka Khan vor interpreta câteva piese în memoria lui Whitney Houston, în cadrul ceremoniei Grammy, cel mai mare eveniment muzical al anului.
Producătorul executiv al evenimentului, Ken Erhlich, a declarat că organizatorii vor să „omagieze contribuţia remarcabilă a lui Whitney” şi să evidenţieze „premiile şi nominalizările ei la Grammy pe parcursul anilor.”(continuare…)

I Will Always Love You Live Grammy HD

Whitney Houston, care a murit chiar înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, a urcat pentru ultima dată pe scenă la un eveniment care a avut loc înaintea galei.

Whitney Houston a participat, joi, la o petrecere organizată înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, unde vedeta a urcat pentru ultima dată pe scenă alături de Kelly Price, în onoarea căreia fusese organizată petrecerea:


O vom iubi mereu! Odihnească-se în pace.

Ultimele fotografii și mai multe amănunte despre cauzele morții poți citi și pe dailymail.co.uk

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s