Palmele justiției brașovene și „bulionul” poliției bulgărești


• Potrivit cotidianului bulgar Trud, magistratul de 40 de ani s-a enervat din cauza celor două ore de aşteptare la telecabina rămasă fără curent. Angajaţii de la telecabină au chemat forţele de ordine pentru a o linişti pe femeie, care nu ar fi avut răbdare să asculte explicaţiile. Se pare că  s-a liniștit doar după ce femeia l-a pălmuit pe agent când a fost ameninţată că va fi reţinută dacă nu se comporta civilizat.
• Judecătoarea a fost amendată cu 250 de euro şi  obligată să ceară scuze poliţistului, după ce a fost judecată ca orice cetăţean în cadrul unui scurt proces în oraşul vecin Razlog .

„Povestea judecătoarei certăreţe a ajuns şi la urechile Consiliului Superior al Magistraturii care a anunţat, ieri, că a cerut informaţii oficiale din partea Ministerului Afacerilor Externe şi a Ministerului Administraţiei şi Internelor cu privire la implicarea judecătoarei în scandalul din staţiunea bulgară. „Ca urmare a semnalărilor apărute în mass-media cu privire la incidentul petrecut în staţiunea montană Bansko din Bulgaria, în care a fost implicat un judecător din raza Curţii de Apel Braşov, Consiliul Superior al Magistraturii a solicitat informaţii oficiale din partea Ministerului Afacerilor Externe şi a Ministerului Administraţiei şi Internelor, în vederea corectei stabiliri a circumstanţelor şi a situaţiei de fapt“, se arată în comunicatul CSM”.

hmm…..Ce va stabili CSM-ul? Sigur circ(umstanțele) corecte și din nou „Dumnezeu va face dreptate” ca și în cazul Turcu!

„Singurul lucru pozitiv din întreaga poveste cu judecătoarea braşoveană care l-a agresat pe poliţistul din Bansko este faptul că magistraţii bulgari au avut curajul s-o judece pe colega lor într-un mod european“

Sursa:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s