Un “MSI” la un preţ foarte prietenos!


Notebook /Laptop MSI CX600-0W7XEU Pentium Dual-Core T4400 2.2GHz .  Mai întâi să prezentăm MSI-ul pe scurt: Diagonala: 16 inch, Familie: Pentium Dual-Core, Frecventa: 2200 MHz, Capacitate: 2048 MB, Capacitate: 320 GB, Model: HD4330.

Nu multă lume iubeşte laptop-urile pentru că le consideră cam „leneşe”, iar raportul preţ calitate de multe ori lasă de dorit. Hmm… totuşi lucrurile nu pot fi generalizate pentru toată categoria de produse. Dacă ştii ce îţi doreşti nu trebuie decât să dai câteva clik-uri, pe site-urile de comerţ online specializate în produse electronice, IT şi va fi imposibil să nu găseşti ceva pe placul tău! Uite, la  pcfun.ro, sintagma „ieftin şi bun” funcţionează! Laptopul din imagine  în afară de faptul că are un aspect exterior destul de plăcut  merită  banii, din mai multe motive. Are un procesor foarte rapid, bateria te ţine destul dacă îl foloseşti pe economic, dimensiunile sunt foarte de reduse ( 374 x 247 x 18/30 mm), astfel că nu îţi va fi greu să îl ai cu tine în orice ocazie sau să îl porţi cu tine în vacanţă. Alături de camera foto şi camera video, îţi va permite să le împărtăşeşti tuturor prietenilor impresiile de vacanţă. Poţi stoca  o mulţime de  fotografii  (pentru că are hard disk-ul  de 320 GB). Impresiile şi fotografiile le vei putea afişa bineînţeles şi pe blogul tău ori de câte ori doreşti. Nu contează dacă vara asta ai parte de caniculă, nu o să  ţi se lipească palmele de tastatură pentru că nu se încinge! Dacă intri pe site-ul http://www.pcfun.ro/  şi mai vezi afişat în dreptul lui „preţ bombă cu livrare din stoc” nu prea îţi vine să ratezi ocazia de a-l achiziţiona pe timp de criză la un preţ special de doar 1.699 lei.  Merită! Mi-ar plăcea să-mi fac un astfel de prieten pentru că  eu îl găsesc foarte util!

Dacă vrei să citeşti mai multe intră aici şi convinge-te singur şi de alte oferte la super preţuri şi promoţii cu bonusuri!

 Dacă eşti blogger şi vrei ca premiu un  Apple MacBook Air, înscrie-te şi tu la concursul lor cu un review. Mai ai timp până în 04.august a.c. !! Succes!!                                                                                                                                        http://www.pcfun.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s