…Prin pădure


E primăvară și în Brașov…pământul miroase a frunze și  flori..Natura s-a trezit la viață…

 

…omul încă NU s-a trezit… la realitate!!, Cum au apărut primele raze de soare s-a redeschis și sezonul  grătarelor și „distrărilor” la români!


Bine, bine, am înțeles că unora le place să vină cu nevasta, copilu, cățelu și purcelu la iarba ce încă nu e verde…să respire aer curat de munte, lângă pădure și să se dezmorțească după o săptămână de muncă…însă nu  îmi dau seama dacă  primăvara îi va trezi vreodată la civilizație!

E chiar așa de greu să nu mai lasăm urme de „bun simț” în natură?! De ce mereu se găsesc soluții de depozitare în mașină, când vine vorba de cărat „de-ale gurii”, dar la plecare brusc nu mai există nicio soluție pentru resturi, și se alege să se arunce  gunoaie la-ntâmplare … Copacii nu pot fi dotați cu coșuri de gunoi  în loc de coroane…Pădurea nu este coșul nimănui de gunoi! E greu să se priceapă asta?!

Pentru că  22 martie este Ziua Mondială a Apei,  ce s-a gândit românu’ nostru, hai să golesc niște peturi de apă… și ia uite ce de apă a știut el să care  la 300 m înălțime!…Dar să le mai ia și la coborâre ?! Neee, lasă-le aici că e loc destul printre copaci…și s-a descoperit că sunt foarte rezistente, mii de ani le trebuie până se  deteriorează. Și uite așa în curând vom „admira” cu toții peisaje cu deşeuri din PET!!


Chiar nu se găsește altceva de făcut  în natură decât să-ți admiri farfuria cu friptură și sticla de băutură lângă fumul de grătar??!!

Îți spun eu că ai!…Pădurea e cum nici nu îți inchipui de frumoasă, deschide ochii mari!

Luminează-te și vei vedea…..

HelOoooooo,  trezirea a venit Primăvaraaaa!!,


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s